ČUDESNI ELIKSIR ZA MRŠAVLJENJE: Samo budite uporni i masne naslage će za mesec dana nestati!

Autor: Republika

Lifestyle

30.07.2020

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema osobе koja nije bar jednom pokušala da uz pomoć narodnih lekova skine kilograme. Neki od tih načina i nisu baš toliko efikasni, ali postoji jedan recept koji zaista radi!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako tražite napitak koji može da vam pomogne u mršavljenju, a da je još i potpuno prirodan i zdrav, ovaj recept morate dobro da upamtite.

Med i cimet su neprikosnoveni čuvari vitke linije. Cimet čisti telo i izbacuje toksine i čisti organe za varenje, stabilizuje nivo šećera u krvi i sprečava povećanje zaliha masti. Osim toga, daje osećaj sitosti i sprečava napade gladi. 

Med je prepun vitamina koji povećavaju energetski nivo organizma, ubrzava metabolizam što dovodi do brže razgradnje masti.  

Za pripremu ovog eliksira za mršavljenje biće vam potrebno: 

  • 1 šolja vode
  • 1 kašičica cimeta u prahu 
  • 1 kašičica meda
  • 2 kašičice zelenog čaja

Priprema: 

U činiji pomešajte med i cimet, a vodu prokuvajte i dodajte zeleni čaj. Ostavite  čaj da se ohladi, a onda dodajte  i mešavinu cimeta i meda.

Po želji možete dodati i kašičicu narendanog korena đumbira. On je takođe poznat po svojim značajnim svojstvima kada je mršavljenje u pitanju. 

Svako jutro nakon buđenja, popijte jednu čašu. Za mesec dana, uz redukovanu ishranu, primetićete značajne rezultate u izgledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading