VIKTORIJI AMPUTIRALI OBE NOGE I ŠAKU ZBOG OVE BAKTERIJE: Lekari ostali zgranuti, nikome nije jasno "KAKO"?

Autor: M.O.

Lifestyle

19.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo munjevito brzo.

VIKTORIJI AMPUTIRALI OBE NOGE I ŠAKU ZBOG OVE BAKTERIJE: Lekari ostali zgranuti, nikome nije jasno "KAKO"?

Foto: Shutterstock

Viktorija je učenica drugog razreda, kojoj se tako mladoj život okrenuo naglavačke. Naime, ona je bila zdravo i normlano dete do tog dana. 
 
Ona je prvo imala temperaturu i povraćanje, da bi joj na kraju poplavile usne i ruke.  Hitno je prebačena u dečiju bolnicu u Feniksu, gde je dobila tešku dijagnozu. Nažalost, zbog infekcije morali su da joj amputiraju obe noge i desnu šaku, dok se leva ruka još uvek oporavlja. Takođe, njeni bubrezi su pogođeni.
Republika

Foto: Gor Fund Me

Viktorija je bila zdrava devojčica do svoje 7. godine
 
Viktorija je prošla kroz pravu dramu, a kada su saznali da se ovo dogodilo smo teške smrtonoske infekcije, svi su ostali zgranuti jer nikome nije bilo jasno kako je mala devojčica mogla da je zadobije. 
 
Zbog ove misteriozne infekcije je morala biti podvrgnuta osam operacija, a njena majka Obdulija Morales, izjavila je za Foks 10 da se sve desilo veoma brzo, za manje od 12 sati, a da nisu znali odakle je infekcija došla, prenosi "Nypost".
 
Ova teška infekcija je promenila život malene Viktorije iz korena. Porodica i lekari i dalje ne znaju kako je baš ona došla u kontakt sa smrtonosmom bakterijom, te i dalje je sve misterija. 
 
Iako je situacija teška, Viktorijina porodica izražava nadu i veru u njeno potpuno oporavak. Sama devojčica, iako trenutno ne može da priča, šalje poljupce i gestovima pokazuje svoju hrabrost i snagu duha. Njeni roditelji, zajedno sa ostalom decom, pružaju joj svu potrebnu ljubav i podršku u ovim teškim trenucima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading