TATA MI JE GINEKOLOG, PREGLEDAO ME I VIDEO DA ME DEČKO VARA: Čim je ugledao OVO, sve mu je bilo i više nego jasno! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je postao viralan snimak na TikToku kada je mlada žena otkrila nešto o svom ocu što je za nju bilo normalno, ali je iznenadilo ostatak sveta.

TATA MI JE GINEKOLOG, PREGLEDAO ME I VIDEO DA ME DEČKO VARA: Čim je ugledao OVO, sve mu je bilo i više nego jasno! (VIDEO)

Foto: tiktok/ isabelsalasv

Odnos između očeva i ćerki je nešto zaista posebno. To je veza koja može trajati ceo život. Da bi taj odnos negovao, otac treba da pruža bezuslovnu ljubav, da bude dobar uzor, da ima dobru komunikaciju i da nikada ne ometa lični razvoj svog deteta.

U većini slučajeva, jaka veza je obično najpoželjnija; međutim, neki ljudi odlaze predaleko, pa želimo da vam ispričamo priču o ćerki koja možda previše veruje svom ocu. Pre svega, važno je razjasniti da stručnjaci preporučuju odlazak na ginekološki pregled najmanje jednom u tri godine kako bi se proverilo da li je sve u redu ili rano otkrili tegobe. Međutim, pronalaženje ginekologa kome verujete može biti teško.

Ali, možete li da zamislite da kod ginekologa zapravo idete na konsultacije sa svojim tatom? Pa, mlada žena je na društvenim mrežama priznala da joj je tata ginekolog, što je izazvalo mnogo pitanja.

Foto: tiktok/ isabelsalasv

Devojka je otišla na pregled kod ginekologa i saznala da je dečko vara

Na kraju krajeva, intimno zdravlje je važna tema i treba je tretirati sa ozbiljnošću i poštovanjem. Naslov videa glasi: "Kada tvoj ginekolog - koji je i tvoj tata - uradi godišnji pregled i otkrije da te dečko vara..."

Ispostavilo se da je Isabel Salas u videu koji je postavila na TikToku pokazala kako je njen tata primetio nešto čudno tokom pregleda.

Na snimku možete videti ekran sa rezultatima pregleda. Nakon toga, žena je snimila svog oca kako sedi za stolom i unosi neke informacije sa konsultacija u bazu podataka.

@isabelsalasv

Quisiera decir que es contenido pero sí sucedió hace años 🫠 ♬ Black Swan - Swan Lake - Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Video je postao viralan u roku od nekoliko sati, a TikTok korisnici su imali pomešana mišljenja. Ipak, najviše pažnje privuklo je pitanje kako je tata saznao za neverstvo Izabelinog dečka. Ispostavilo se da je Isabel otkrila da ima ponavljajuće infekcije uprkos lečenju. Tada su njeni TikTok pratioci ostali potpuno zbunjeni i pitali se da li je prikladno da otac na takav način pregleda svoju ćerku. 

Drugi su u međuvremenu dodali komentare poput "Mislim da ne bih dozvolila da me moj tata pregleda", dok je jednom delu žena ovo normalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading