ŠTA ZNAČI KADA ŽENA IMA VELIKU ZADNJICU? Nije za džabe pozadina tolika, BLAGOSLOVENE STE i ovim, a da to ne znate!

Autor:

Lifestyle

24.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dobrom ste putu i idete ka lepšim stvarima.

ŠTA ZNAČI KADA ŽENA IMA VELIKU ZADNJICU? Nije za džabe pozadina tolika, BLAGOSLOVENE STE i ovim, a da to ne znate!

Foto: shutterstock

Možda ste do sada mislile da je vaša velika zadnjica "problem", ali verujte da nakon ovog istraživanje tako nešto nećete ni pomisiliti.

Velika zadnjica i zdravlje


Na renomiranom Univerzitetu u Oksfordu, istraživači su sproveli studiju koja je obuhvatila podatke 16.000 žena, a rezultati su iznenadili mnoge. Naime, otkriveno je da žene sa većom zadnjicom imaju manji rizik od hroničnih bolesti. Naučnici su istakli da masnoća smeštena u ovom delu tela ima zaštitnu ulogu, smanjujući nivo holesterola i glukoze u krvi, te povećavajući prisustvo omega - 3 masnih kiselina koje su poznate po svom antiinflamatornom dejstvu i pozitivnom uticaju na funkciju mozga.

Foto: shutterstock

Šta velika zadnjica govori o vama


Zdravlje i opšte blagostanje

Iako ova istraživanja mogu delovati ohrabrujuće, važno je naglasiti da zdravlje zavisi od više faktora. Pored fizičkih karakteristika, ključnu ulogu igraju zdrava ishrana, redovna fizička aktivnost i osećaj zadovoljstva sopstvenim telom i načinom života. Stoga, imati veću zadnjicu može biti povoljno po zdravlje, ali nije jedini faktor na koji treba obratiti pažnju.

Ponos 

Nemojmo zaboraviti da prava lepota i inteligencija dolaze u različitim oblicima i veličinama. Treba da budemo ponosni na svoje jedinstvene karakteristike i da uživamo u zdravom načinu života, koji se odražava kroz naš osmeh i iskru u očima. Na kraju krajeva, naša snaga leži u tome da budemo autentični i da zračimo svojom jedinstvenošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading