OSETIO JE SVRAB U UHU I OTIŠAO NA PREGLED KOD LEKARA: Nekoliko minuta kasnije izvadili su mu NAJLJIGAVIJU stvar - ovo je previše (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna priča dobila je svoj epilog.

OSETIO JE SVRAB U UHU I OTIŠAO NA PREGLED KOD LEKARA: Nekoliko minuta kasnije izvadili su mu NAJLJIGAVIJU stvar - ovo je previše (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Neprijatnost i svrab u uhu na početku ovog bizarnog slučaja bili su jedini simptomi. Naime, muškarac iz Šangaja se probudio sa neugodnim osećajem. Postao je zabrinut zbog čega je odlučio da je vreme da potraži pomoć lekara. Otišao je kod doktora na čišćenje ušiju kako bi bar malo ublažio svoju nelagodu.

Doktor koij se bavi čišćenjem ušiju, Tijan, ​​započeo svoj rutinski pregled, ali ga je dočekalo neočekivano iznenađenje. Na svoj šok i zaprepašćenje, pronašao je živu bubašvabu ugnježdenu duboko u čovekovom ušnom kanalu.

Foto: Shutterstock

Bubašvaba je pronađena u čovekovom uhu

Doktor tvrdi da iako ima dugogodišnje iskustvo, nikada se nije sreo sa ovako neobičnom situacijom. Zahvaljujući veštini i preciznosti koju ima zbog godina rada unazad, pažljivo 

je koristio specijalizovane alate kako bi izvadio bubašvabu iz čovekovog uha.

Nakon što je bubašvaba sigurno uklonjena iz uha, njegova nelagoda je nestala gotovo odmah.

Nesvakidašnji snimak je dostavljen medijima uz dozvolu, a može se pogledati OVDE, piše "Newsflare".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading