KADA JE DOTAKLA OVU NAMIRNICU UMALO NIJE OSLEPELA: Oči se zatvorile od OTOKA, u bolnici svim silama tražili UZROK, evo šta je dodirnula

Autor: N.J.

Lifestyle

03.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajno je dotakla ovaj slaniš, a sledećeg trenutka bila je u bolnici.

KADA JE DOTAKLA OVU NAMIRNICU UMALO NIJE OSLEPELA: Oči se zatvorile od OTOKA, u bolnici svim silama tražili UZROK, evo šta je dodirnula

Foto: TikTok/shiv_sewlal

Šiv Seval

Šiv Seval pokazala je svoje natečeno i doslovno ljubičasto lice kao reakciju na alergiju. Svoju priču podelila je na TikTok - u, iako još uvek nije bila upućena u to šta je pojela ili uzela zbog čega je i došlo do ovakve reakcije. Tvrdi da se oseća dobro iako ne izgleda tako, a u videu jedva je gledala u kameru koliko su oči bile natečene.

Delovalo je kao da ima ozbiljnu alergijsku reakciju.

- Još uvek ne znam šta sam dodirnula pa je ispala ovakva reakcija. Ali kada sam protljala oči domah sam počela da otičem - napisala je ona na TikTok - u.

Foto: TikTok/shiv_sewlal

Devojka u bolnici

U sledećem videu objasnila je šta se dogodilo i zbog čega joj je lice ljubičasto.

- Bio sam tako zbunjena jer nisam dotakla pravi kikiriki - dotakla sam nešto na čemu su još uvek bili komadići kikirikija. I protrljala sam oči nakon što sam pipnula to,  tada sam počela da otičem - napisala je ona i pojasnila situaciju.

@shiv_sewlal I still don’t know what I touched that caused the reaction 😅 but after rubbing my eyes - I immediately started swelling up #allergicreactioncheck #peanutallergyawareness #epipencheck ♬ original sound - SHIV

Što znači da nije jela kikiriki, ali je dotakla nešto što u sebi sadrži tu namirnicu zbog čega joj je lice izuzetno oteklo. Mnogi su je podržali i istakli važnost hitnog odlaska na pregled, pisali su:

"Kao medicinska sestra, neću lagati, paničim što niste upotrebili epi olovku. Drago mi je da je sve dobro ispalo, ali u budućnosti, to je hitno", "Nikada ne odlaži upotrebu epi olovke ili odlaska u bolnicu", "Zašto nisi upotrebila epi olovku?", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading