ANA BEKUTA ZA TRI MESECA SKINULA 12 KILOGRAMA BEZ GLADOVANJA: Popravila krvnu sliku i prepolovila tabletu za pritisak

Autor:

Lifestyle

15.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre četiri godine Ana Bekuta odlučila je da promeni režim ishrane.

ANA BEKUTA ZA TRI MESECA SKINULA 12 KILOGRAMA BEZ GLADOVANJA: Popravila krvnu sliku i prepolovila tabletu za pritisak

Foto: ATA Images

Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta odlučila se za transformaciju onda kada joj je bilo najteže. Nije se osećala zdravstveno najbolje, tadašnja kilaža joj je samo smetala. Iako je oduvek bila primer prave, prirodne lepote i umerenosti i ona je shvatila da će se osećati mnogo bolje, najviše zbog zdravlja, ako bude imala par kilograma manje. Tako je pevačica krenula na taj "put" i pokazala da može biti istrajna.

Takođe, pre dijete imala je hipertenziju i povišen hoesterol.

- Petog februara 2019. godine, eto pamtim i datum, rešila sam da se uhvatim u koštac sa kilogramima - u najvećoj meri, iz zdravstvenih razloga. Primetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami - rekla je ona za "Blic ženu".

Njen suprug Milutin Mrkonjić u tim momentima bio je velika motivacija kao i uvek.

Jelovnik

Uz pomoć sledećeg načina ishrane Ana Bekuta smršala je 12 kilograma. Obično je doručkovala ovsenu kašu sa crvenim voćem, a potom tri sata kasnije jela je ananas. Za užinu je bio i sok od crvenog voća. Ručak se sastojao od parčeta teletine sa prokeljom, a druga užina salata od krastavaca. Večerala je obično pileću supu, a četvrtkom bi posle doručka imala detoks dan pa je na svakih tri sata jela malo lubenice ili ananasa. Za tri meseca smršala je 12 kilograma, a nakon toga svaki mesec je gubila još 2, 3 kilograma. Takođe, njeno zdravstveno stanje znatno se poboljšalo, prepolovila je tabletu za pritisak i poboljšala krvnu sliku.

Krompir je izbacila iz ishrane, a koristila je maslinovo ulje za pripremu obroka. Konzumirala je mlečne proizvode bez laktoze zbog alergija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading