POTPUNO BESPLATNO: Evo kako da SMANJITE ZRAČENJE MOBILNOG TELEFONA

Autor: prirodna-medicina-recepti.com

Lifestyle

14.10.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski radiestezista Rjazanjec otkrio je kako da na jednostavan način smanjimo štetno zračenje naših mobilnih telefona i ostalih uređaja.

Republika

Foto: pexels.com

Treba Vam samo olovka i papir

Nacrtajte na malom parčetu hartije dodekaedar. Parče papira stavite u svoj mobilni telefon, tako da crtež bude okrenut ka bateriji.

Rjazanjec kaže:

- Ja sam neutralisao svoj mobilni telefon (u smislu uticaja negativnih torzionih polja na organizam), stavljajući u telefon crtež dodekaedra. Isti crtež stavio sam na svoj televizor i na kompjuter. Prema mojim merenjima, ovaj crtež deluje 100%!

 

 

Dodekaedar je jedno od pet Platonovih geometrijskih tela. Sastoji se od 12 jednakostraničnih petouglova. Još od davnina je otkriveno, da Platonova tela imaju blagotvorno dejstvo na energiju čovečijeg organizma.

Do ovog otkrića, radiestezista Rjazanjec je došao koristeći znanja iz biolokacije, prema knjigama akademika Ljudmile Grigorijevne Pučko, osnivača znamenite Mnogomerne Medicine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vrtež stavite na bateriju telefona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading