DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije na dobitku, Škorpija sabira utiske (+ ekstra savet za svaki znak)

Autor: Magazin Astro / Srpski telegraf

Lifestyle

26.07.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde su tako postavljenje da će mnogi znakovi imati prilike da napreduju, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Evo konkretno ko će najviše da profitira.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nedelja je počela sa punim mesecom

Nedlja od 26. jula do 2. avgusta nosi dosta uzbuđenja za neke i promena za druge znakove.

Pronađite vaš znak i saznajte detaljno šta vas čeka kada je zdravlje, ali i ljubav i posao u pitanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovan

Ovan

  • Promena stava

POSAO: Ovnovi će od ove nedelje biti dosta mirniji i taktičniji i na mnoge stvari koje se dešavaju oko njih gledaće na praktičan način. Bićete svesni mnogih stvari i sve ćete posmatrati pozitivnije i veselije. Neće vas poremetiti okolnosti i situacije koje ne možete da kontrolišete ili na neki drugi način utičete na njih. Energija na poslu će vam se u mnogo čemu promeniti, ali i vaš stav i odnos prema poslovnim dešavanjima. A neki Ovnovi bi mogli čak da promene posao ili će dobiti ponudu koja bi mogla da otvori neke potpuno nove mogućnosti. Ako se bavite javnim poslom, kreativnim zanimanjem ili edukacijom, ovo će biti naročito važan period za vas. Donosićete odluke zrelo i trezveno, bez uplitanja emocija. Mnogi Ovnovi u ovom periodu će biti na odmoru i puniće baterije za poslovne obaveze koje ih očekuju krajem avgusta i početkom septembra. Bićete trezveniji, društveniji i aktivniji na tom planu, a možda ćete se viđati sa ljudima koje niste dugo videli. Imaćete bolju komunikaciju i na jednostavan i praktičan način ćete dolaziti do zaključaka. Oko 29. jula možete biti nenamerno nepravedni prema nekim osobama, pa se dobro preispitajte pre nego što nešto kažete ili odlučite. Mogli biste biti grubi i arogantni, a kasnije ćete se kajati zbog toga. Na finansijskom planu ćete se osećati dosta stabilnije. Važni datumi su 28, 29. i 31. jul.

LJUBAV: Ovnove koji su u braku ili vezi očekuje sjajan period pun razumevanja, pažnje i međusobne podrške. Pokušajte da izvučete maksimum i uživate jedno u drugom. Sve će se odvijati baš kako ste želeli, a uzavrele strasti i duhove prošlosti ćete konačno moći da smirite i izbalansirate. Ovnovi koji imaju decu će više vremena provoditi sa njima, a ona će im biti izvor snage i blagostanja. Neki parovi mogli bi da očekuju vest o prinovi u porodici ili bliskom okruženju. Slobodni Ovnovi će ove nedelje pleniti i osvajati gde god se pojave. Očekujte udvaranje zauzetih i slobodnih osoba, mada će vas zanimati jedna koja dolazi poslovnog okruženja. Trudićete se da budete racionalni i da birate pametnije, ali samo da znate, ljubav ne bira pamet, nego srce. Koliko god se budete opirali, sve više ćete težiti ovoj vezi. Moguće je da se radi o karmičkom odnosu i to objašnjava zašto vas uporno nešto veoma vuče ka toj osobi. Neko iz prošlosti mogao bi se, takođe, iznenada javiti.

ZDRAVLJE: Na ovom polju biste mogli imati problema s krvnim pritiskom i stomakom. Možda je pravo vreme da povedete račun o ishrani i promenite neke navike.

SAVET + Poslušajte svoju intuiciju

RepublikaFoto: pixabay.com
Bik

Bik

  • Na putu razvoja

POSAO: Od Bikova se u ovom periodu očekuje da budu otvoreni i prirodni, u duhu i raspoloženju koje vam se spontano javlja. Mnogo toga se dešava unutar vas. Doći ćete do nekih novih zaključaka i uvida i moguće je da ćete pokrenete neke važne stvari. Bićete snalažljivi i mnogo toga će vam polaziti za rukom da uradite jednostavno i praktično. Pazite se samo ega jer ako budete isuviše pridavali važnosti sebi i svojim postupcima, lako bi moglo da vam se obije o glavu. Bikovi koji se bave privatnim biznisom biće u prilici da prošire posao i budu u stanju da prepoznaju dobre okolnosti i brzo reaguju. Tako ćete biti u prilici da uradite dobre stvari za sebe, ali i druge. Moguće je da će se odvijati neke stvari na koje ste dugo čekali ili niste mogli da ih realizujete. Neki Bikovi će otkriti nove talente kojih nisu bili svesni i dobiti priliku da ih realizuju. Oko 29. jula možete dobiti neku poslovnu ponudu koja će biti veoma profitabilna i plodonosna, ali ćete morati da se prilagodite nekim novim okolnostima. Više nećete biti posmatrač, već u prilici da pokažete kvalitet i snagu. Trudite se da sve radite na što jednostavniji način i budete praktični da bi vas drugi što bolje razumeli. To bi mogla da vam bude odskočna daska za neki naredni period. Jedan od roditelja bi mogao da vam bude u fokusu ovih dana, neki će biti u prilici da renoviraju privatni ili poslovni prostor.
 
LJUBAV: Bikovima koji su u braku ili vezi konstantno se smenjuju osećanja i moguće je da nisu svesni šta zapravo žele. Oko 29. jula stvari bi mogle da budu jasnije, a komunikacija otvorenija. Ovo je nedelja kada treba da rešavate sve privatne nedoumice i probleme, budete analitični i tražite da vam se neke stvari objasne. Svođenje računa i isterivanje nekih stvari načistac mogao bi da se dogodi oko 30. jula. Emocije i osećanja će morati da se ispolje, a vi ćete imati mogućnost da vezu i odnos podignete na viši nivo. Mnogim Bikovima deca će biti u fokusu u narednom periodu. Slobodni pripadnici ovog znaka će oko 29. jula usaglasiti energiju i potrebe sa potencijalnim partnerom, ali je mnogo verovatnije da će partner biti inicijator i pokretač. To će vam biti drago jer tako postoji verovatnoća da brže i lakše ostvarite emotivni odnos. Vi ste, iz nekog razloga, stidljivi i nesigurni.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Mogući su problemi s ekstremitetima i stomakom. Trudite se da energiju trošite na pravi način i oslobodite se stresa. Ne preterujte u hrani.

SAVET + Ostanite skromni bez obzira na ono što ste postigli

RepublikaFoto: pixabay.com
Blizanci

Blizanci

  • Ravnoteža duha i tela

POSAO: Blizanci će ove nedelje rešavati neke važne stvari po pitanju papirologije ili nekih dokumenata. Komunikacija će biti prilično naglašena, pa ćete često biti u društvu bliskih, ali i manje poznatih ljudi. Sve vam je to veoma poznat teren na kome ćete se odlično snalaziti i izvući neku dobit. Bez obzira na pojačan adrenalin i uzbuđeno stanje koje budete osećali, kosmos će se nekako pobrinuti da malo usporite na poslu. Neki Blizanci bi mogli otići na odmor, dok će neki pronaći neki drug vid relaksacije. Ove nedelje ćete se suočavati s nekom istinom ili činjenicom, koja će vam dalje biti osnova za neke nove odluke. Steći ćete važne uvide koji će vam pomoći i na privatnom i na poslovnom planu. Mnogi Blizanci koji se bave privatnim biznisom na neki način će se preorijentisati na drugačiji vid poslovanja ili renovirati poslovni prostor. Očekuje vas u isto vreme proširenje i nadogradnja, ali i ulaganje. Moguća su i neka iskušenja koja će od vas tražiti proveru sistema vrednosti, ali i da budete u skladu i harmoniji sa sobom. U interakciji s drugim ljudima vodite računa da nesvesno ne povredite neke osobe i budete pregrubi. Moguće je da će vas nečija lenjost ili nesnalažljivost izbaciti iz ravnoteže, ali to nikako nije način da rešite problem.

LJUBAV: Blizancima koji su u braku ili vezi sledi veoma plodonosan period ako su u stabilnom odnosu. Moguće je zajedničko putovanje ili ćete zajedno raditi na nekom projektu. Međutim, ako ste u lošem odnosu već neko vreme, vrlo lako može doći do nerazumevanja, loše komunikacije i malo burnijeg odnosa. Kod nekih parova može doći do zahlađenja odnosa ili čak nekog udaljavanja. Moguće je da će isplivati neke stvari koje ste dugo gurali pod tepih. Slobodni pripadnici ovoga znaka će biti u prilici da više flertuju, dopisuju se i upoznaju s nekim interesantnim osobama. Moguće je da se među njima jedna već izdvojila i polako vam krade srce. Radi se o karmičkoj vezi ili o osobi koju poznajete odranije. Oko 30. jula može doći do produbljivanja u odnosu ili nekog značajnijeg kontakta. Budite opušteni i spontani i ne merite svaku reč ili postupak.

ZDRAVLJE: Na ovom polju su mogući problemi u saobraćaju ili s disajnim putevima, a krajem nedelje pripazite na stomak i šta jedete. Trudite se da budete što opušteniji.

SAVET + Ne nasedajte na provokacije i ne bavite se banalnim stvarima 

RepublikaFoto: pixabay.com
Rak

Rak

  • Novi list!

POSAO: Narednu nedelju moramo nekako podeliti na dva dela kada je vaše sazvežđe u pitanju. Prva tri dana će vam doneti veoma suptilne energije. Povremeno se može dogoditi da imate utisak kao da ste u nekoj vrsti sna, kao da ste upali u neku bajku i živite neku nestvarnu realnost. Vaš emotivni kapacitet je sada na maksimumu i sve uglavnom zavisi od toga koliko ste uspeli da ovladate svojim emotivnim bićem na pravi način. Oni koji su u tome uspešniji imaće neverovatne kreativne uvide, mogućnost za duhovni rast ili osvešćivanje nekih vrlo suptilnih procesa unutar bića. Oni koji su imali manje sreće u integraciji osećaja mogli bi da osete preintenzivne emocije. Neki događaj vas može duboko dirnuti, pa ni sami nećete umeti da se nosite s tolikom emotivnom poplavom. No, kom god tipu pripadate, već od sredine nedelje se stvari menjaju. Okrenućete novi list i počećete drugačije da doživljavate sve što vas okružuje. Neki Rakovi će se potpuno posvetiti rešavanju praktičnih i finansijskih pitanja, dok će oni malo suptilniji najzad doneti odluku da se posvete razvoju sopstvenih talenata i od njih počnu i bolje da zarađuju. Ono što vas zanima - pitaćete, ono šta želite - uradićete. Nekako ćete osetiti da ste dovoljno dugo bili u limbu i da je sada došlo vreme da najzad konkretizujete sve ono čemu ste težili, ali niste imali snage da sprovedete u delo. Potrudite se samo da ne budete pregrubi u komunikaciji.

LJUBAV: Rakovi su u narednoj nedelji skloni preuveličavanju emocija, pa će sve nekako zavisiti od toga koliko čvrsto stojite na nogama. Oni pripadnici znaka koji važe za zauzete mogu biti previše ranjivi i imati neka nerealna očekivanja od partnera. Ukoliko ljubav nije snažna, vaša preosetljivost bi mogla da donese neku vrstu konfuzije ili neiskrenosti. Onima u stabilnim vezama će prijati novi osećaj bliskosti koju ni sami ne možete konkretno opisati. Najbolje je početkom nedelje otići s partnerom u neki spa ili na neki umetnički performans, dok je vikend rezervisan za razgovore i konkretna dešavanja. Slobodni Rakovi su takođe vrlo sentimentalni, pa će vas privlačiti baš takve osobe, koje umeju i da vam raspale maštu i ponude pravu pomoć ako negde zaglavite. Na osobu koja bi mogla da postane vaša druga polovina možete naleteti i sasvim slučajno.

ZDRAVLJE: Budite obazrivi kada su u pitanju poslovi koji se rade rukama, kao i za volanom. Slabe tačke su ruke, šake i nadutost zglobova. Promena ishrane može biti od velike koristi.

SAVET + Zapisujte misaoni tok

RepublikaFoto: pixabay.com
Lav

Lav

  • Svetionik!

POSAO: Dragi Lavovi, sada ulazite u svoj godišnji vrhunac. Slave se rođendani, dobijaju pokloni, ali se radi i neka vrsta rekapitulacije protekle godine. U zavisnosti od toga koliko ste zadovoljni postignutim, lakše ćete napraviti novu listu ciljeva za narednih godinu dana. Čak i ukoliko niste zadovoljni onim što ste postigli, sada je pravo vreme da se donesu odluke i krene nekim drugačijim tokom. Ono što je najlepša odlika vašeg znaka jeste to što niko drugi ne ume da slavi život onako lepo i s puno radosti kao što vi to možete. Zato je savet svim Lavovima da stave ego na pauzu i prepuste se svim lepim stvarima koje im dolaze u susret. Vreme je da napunite srce toplinom i postanete svetionik za okolinu. Sunce u Lavu nas osnažuje da se izrazimo i zasijamo pravom prirodom. Kada su praktične stvari u pitanju, i ovde stvari dobro stoje. Kako dani budu odmicali, počećete jasnije da mislite i da sagledavate svoju poziciju. Novi uvidi će vam pomoći da preduzmete neke konkretne korake i da spojite lepo i korisno. Finansijska situacija se poboljšava. Mogući su i neki veći dobici ako vaša natalna karta to potvrđuje. Kako para bude bilo više, dobićete i poriv da trošite. Privlačiće vas skupe stvari ogranskog porekla. Poželećete deo novca da uložite u nešto što bi moglo da donese dobru zaradu. Mnogi Lavovi će dobiti unapređenje, ali svakako i koju obavezu više. U tom smislu, vodite računa da ne preterujete s radom, bez obzira na lični osećaj izdržljivosti.

LJUBAV: Što se ljubavnih energija tice, sada ulazite u fazu koja se malo razlikuje od vaše uobičajene. Vi blistate, osvajate, prilaze vam samo oni koji su najbolji ili najhrabriji. Ipak, vi kao da posle duže faze razmišljate kome pokloniti pažnju. Želećete da vam se uzvrati, u najmanju ruku, istom merom. Ukoliko je pak osoba koja vam se dopada pomalo distancirana i ne uzvraća onoliko koliko želite, okrenućete se nekom drugom ko više ume da daje. Nekim Lavovima sledi ljubavna romansa u poslovnom okruženju, s nekim kolegom ili koleginicom. Rad će vas spojiti, a vi ćete poželeti malo da uživate. Lavovi koji su u vezi ili braku počinju pomalo da mere koliko pažnje im posvećuje partner. Ako ona nije ni blizu kraljevskom tretmanu, možete početi da mu zamerate. Neki parovi će se baviti rešavanjem praktičnih pitanja, a moguća su i zajednička ulaganja u neki posao.

ZDRAVLJE: Vaša vitalnost se vraća, pa će naredni period biti dobar da se posvetite zdravlju, ali i izgledu. Promena ishrane će vam prijati. Ne iscrpljujte se poslom, oslabićete imunitet. Slaba tačka su grlo i vrat. 

SAVET + Plešite kao da vas niko ne gleda! 

RepublikaFoto: pixabay.com
Devica

Devica

  • Vladari iz senke

POSAO: Iako je sezona Lava za vas, po običaju, rezervisana za odmor i povlačenje, ovoga puta možete reagovati malo drugačije. Razlog ovome je to što osećate da se na dubinskom nivou menjate i više ne doživljavate stvari kao pre. Prioriteti su se promenili, a njihovom promenom su se otvorile nove mogućnosti za sagledavanje realnosti koju živimo. Volja će biti jaka, ali samo ako ste u miru posvećeni nekim višim ciljevima. Šta god da radite, radite to laganim tempom, s mnogo više promišljanja i mnogo manje akcije. Sada je vrlo bitno dobro postaviti prioritete i nikuda ne žuriti. Ukoliko vas uhvati neki neizdrž, što će se učestalije dešavati nakon 29. jula, ponavljajte u sebi čuveni sportski moto Stani na loptu. Ako previše jurite, a niste svim srcem i logikom u tome, rizikujete da budete mnogo nervozni, pa čak i povređeni. Ukoliko pak budete promišljeni i taktični, imaćete šansu da u narednom periodu postignete neki veliki uspeh, da postanete mastermajnd nekog projekta ili budete mudri vladar iz senke. Prijaće vam i meditacija, molitva ili boravak u prirodi. Neke Device će se zanimati za duhovne prakse, neke će posećivati svetinje. Sve će vas ovo učiniti mudrijim i boljim ljudima. Ukoliko ste uključeni u neki projekat koji je za opšte dobro, sada možete izneti neke ideje koje su i praktične i vrlo originalne. Bilo bi dobro sada poraditi i na sopstvenom imidžu, pa makar to bila i samo nova frizura. 

LJUBAV: Planeta ljubavi i lepote se prošle nedelje preselila baš u vaše sazvežđe, a to je uvek dobro kada je u pitanju ljubavni život Devica. Do kraja nedelje u vaš znak će ući i planeta strasti i akcije, što simboliše neki nov početak. Prve promene ćete osetiti tako što ćete početi da dobijate mnogo više komplimenata, prolepšati se i postati šarmantniji. Delovaćete poželjno i seksi, ali svi će u vama prepoznavati i više od toga. Kao da imate nekog skrivenog keca u rukavu, pa nenametljivo pokazujete harizmu. Slobodne Device će postati hrabrije kada je ljubav u pitanju, a najčešće se na ove aspekte rodi ljubav s nekim s kim sarađujete na nekom projektu. Ta osoba će biti fascinirana i vašim telom i vašim nesvakidašnjim intelektom. Device koje su već i vezi ili braku mogu ponovo oživeti stare strasti, naročito ukoliko su na nekom putovanju ili odmoru.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje ima šansu da se rapidno popravi, ali je neophodno da imate redovan san i da se ne iscrpljujete previše. Slaba tačka je glava. 

SAVET + Obratite pažnju na snove, nešto vam važno poručuju

RepublikaFoto: pixabay.com
Vaga

Vaga

  • Prevazilaženje sebe

POSAO: Vage ulaze u period kada treba da se preispitaju i presaberu šta su sve dosad uradile. Možda je za nekog presek godine u januaru, ali za vas je to definitivno septembar. Imate mesec dana da saberete utiske, izvagate šta treba da radite, odmorite se, a onda od septembra krenete u nove radne pobede. U narednom periodu ćete biti trezveni i spremni da mnoge stvari, ako je to potrebno, potpuno preokrenete. Važno je da spoznate šta želite i šta je ono što vas zaista ispunjava. U isto vreme, imaćete pregršt ideja ili ponuda koje će vam pomoći i biti podsticaj, ali, s druge strane, možete biti rastrzani i nesigurni šta je za vas najbolje rešenje. Neko od prijatelja, emotivni partner ili bliska osoba će vam biti podrška i vrlo često glas razuma u ovakvim trenucima. Moguće je da će vam se dešavati neke stvari koje nećete moći da objasnite ili ćete biti uznemireni bez razloga, ali prepoznajte ove momente kao stanje kroz koje morate da prođete da biste prošli proces transformacije na duhovnom i praktičnom nivou. Pronađite rešenje i u tim situacijama pokažite koliko ste napredovali i koliko ste zreli. Na finansijskom planu mogući su neki veći troškovi ili stari dugovi. Oko 30. jula ćete povući neki potez kojim biste mogli nekoga da šokirate, ali i da fascinirate. Ovo je sjajan period za kreativna zanimanja i umetnost.

LJUBAV: Vage koje su braku ili vezi će tokom ove nedelje imati potrebu za emotivnom podrškom partnera, više ljubavi, nežnosti i razumevanja. Ako to sve budu dobile, osećaće se ispunjeno i zadovoljno i moći će da rešavaju neke druge stvari koje se dešavaju oko njih. U suprotnom, ako to ne budu dobile, osećaće se ranjivo i nesigurno. Može se desiti da uplove u neku zabranjenu vezu ili maštaju o nekoj idealnoj osobi. Sve bi to mogao biti plod vaše mašte i nerealnih očekivanja. Potrudite se, u tom slučaju, da budete trezveniji i svesniji. Putovanje i odmor bi vam prijali u ovom trenutku. Slobodnim Vagama bi mogla da se vrati neka stara ljubav, a vrlo lako se može raditi o nekom karmičkom odnosu. Moguće je i da postoje neke prepreke, koje vas mogu često bacati u neka razmišljanja i praviti ludilo u glavi. U svakom slučaju, ljubav dolazi u vaš život, a na vama je da se što pre opustite i prestanete da analizirate. U ljubavi nema kalkulacije niti trgovine.

ZDRAVLJE: Na ovom polju biste mogli da imate problema s psihom i prihvatanjem nekih stvari i događaja. Mogući bolovi u stomaku i stopalima.

SAVET + Trudite se da budete opušteniji i da se ne opterećujete sitnicama 

RepublikaFoto: pixabay.com
Škorpija

Škorpija

  • Sabiranje utisaka

POSAO: Škorpije su u prethodnom periodu donele neke odluke i sada su dosta mirnije i spokojnije. Naredne nedelje ćete više biti okrenuti unutrašnjim stanjima i sticanjem nekih novih uvida. Mnoge stvari su se namestile baš kako treba i, moglo bi se reći, da ste imali sreće u mnogim situacijama, pa ćete biti veoma zadovoljni onim što ste uradili. Sada je vreme da razmišljate ili se pripremate za naredni period i neke nove poslove koje vas tek očekuju. Dokazali ste da imate potencijala i kvaliteta i da nemate razloga za brigu. Krajem ove nedelje javiće vam se neke nove prilike ili ideje, što će kod vas probuditi radoznalost i mogućnost da radite nešto novo i drugačije. Mnogim Škorpijama će se pružiti prilika da rade od kuće i možda neki svoj hobi pretvore u dodatni izvor prihoda. Spojićete lepo i korisno i biti bogatiji za iskustvo više. Budite obazrivi u komunikaciji jer bi neko mogao da vas isprovocira, a da reagujete daleko burnije i oštrije nego što biste želeli. Moguć je kontakt s nekim iz inostranstva ili vesti o nekoj bliskoj osobi. Oko 30. jula biste mogli da rešite neke porodične stvari na koje ste dugo čekali, a neke Škorpije će razmišljati o preseljenju ili sređivanju stana. Moguće je da se radi o nekoj imovini i sređivanju papira i odnosa. Nekim Škorpijama će jedan od roditelja biti u fokusu. Očekuje vas nedelja s povremenim malim iznenađenjima i preokretom situacije, pa se postarajte da u svakom momentu budete trezveni.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku će morati da reše neke stvari s partnerom koje im već neko vreme narušavaju odnos. Možda nije momenat da razgovarate s partnerom dok se stvari ne slegnu, ali bi trebalo sami sa sobom da raščistite neke stvari i shvatite šta želite. Kada to budete rešili, biće vam mnogo lakše, a dogovor s partnerom će teći jednostavnije. Moguće je da postoji jedna osoba iz poslovnog okruženja na koju mislite više nego što bi trebalo. Slobodne Škorpije će biti u prilici da se upuste u vezu s nekim koga poznaju dugo ili su ranije bili zajedno ili s osobom koju su upoznali u skorije vreme. Ako niste sigurni ko je pravi izbor, sačekajte još malo da vam neke stvari budu jasnije. Srce će vas sigurno usmeriti na pravi put, samo je važno da ne žurite i ne donosite ishitrene odluke.

ZDRAVLJE: Vodite računa u saobraćaju, trudite se da se što manje nervirate i kontrolišite pritisak. Mogući su problemi sa stomakom i cirkulacijom.

SAVET + Slušajte telo i dušu, oni najbolje znaju šta je za vas

RepublikaFoto: pixabay.com
Strelac

Strelac

  • Nove šanse!

POSAO: Vaše sazvežđe ima veoma dobre aspekte u raznim životnim sferama. Ono najvažnije po vas je činjenica da sada ulazite u fazu koja odiše optimizmom i širokogrudošću. Pre svega bi trebalo da osetite neku vrstu olakšanja u duši, što neminovno daje osećaj kao da ste dobili krila i sada je sve ponovo moguće. Mnogi od vas će skoro čitav avgust posvetiti putovanjima i raznim intelektualnim usavršavanjima. Sada vas zanima da što više stičete znanje jer znate da je čovek slobodan onoliko koliko je njegov um spreman da uči. Postoje i lepe mogućnosti da svoje poslovanje proširite i van okvira naše zemlje. Saradnja s ljudima ili firmama koje su iz inostranstva sada je više nego poželjna. Nekada se može dogoditi i situacija da poslovno putovanje preraste u pravi mali fakultet koji vam nudi baš ona znanja koja su vam neophodna da napredujete u karijeri. Ljudi koje budete sretali će biti prave male riznice znanja koji vam umnogome mogu pomoći, bilo savetom, bilo u praktičnom smislu. Sve ovo je samo uvertira za neki veliki skok u karijeri, koja vam se u naredna dva meseca ozbiljno aktivira. Nekada ovo može značiti i da ćete sklopiti dogovore s nekim većim partnerima, a nekada se dogodi da dobijete vrlo delikatan poslovni zadatak od koga su svi drugi zazirali. Ovaj vrući krompir je zapravo vaša ulaznica na viši nivo jer, koliko god izgledalo teško na početku, jednom kad uhvatite nit, neće vam biti premca.

LJUBAV: I ljubavni život Strelčeva sada ide uzlaznom putanjom. Do pre neki dan vi ste možda imali veru da će se nešto lepo desiti na ovom polju, ali kao da niste do kraja verovali u to. Da li je to bila sumnja u tu osobu ili nedostatak samopouzdanja, to je sada manje važno, vi ćete se prepoznati. U svakom slučaju, dogodiće se da se opustite i prestanete da sumnjate, pa će se, shodno tome, dogoditi i neke konkretne situacije. Osmeh na lice i samo napred. Vi to možete ako zaista želite. Nekada se na ovakve aspekte dogodi i romansa, koja je, na neki način, povezana s vašom poslovnom karijerom: Strelčevi koji su u dobrim vezama se sada lako zaklinju na večnu ljubav. Oni koji su već u braku mogu poželeti da obeleže neki jubilej ili prirede malu proslavu u čast ljubavi. Važno je sada malim, ali svakodnevnim pažnjama pokazivati ljubav.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je prilično dobra. Imate i snage i elana, ali ponekad ovaj osećaj može da vas prevari da zapnete više nego što je normalno. Slabe tačke su stomak i kičma, naročito ako se pod teretom naglo cimnete.

SAVET + Putujte, istražujte i učite! To će vas podmladiti!

RepublikaFoto: pixabay.com
Jarac

Jarac

  • Isplativi poslovi!

POSAO: Jarčevima odgovara planetarna postavka ove nedelje, ali se ovi trendovi nastavljaju i u dužem vremenskom periodu koji nas očekuje. Ono što se izdvaja kao najveća prekretnica u vašem ponašanju jeste činjenica da se budite iz jednog stanja koje je bilo napeto i nabijeno raznim strepnjama. Ovo je bio period vaše transformacije, ali je za njenu uspešnost bilo neophodno baciti se u vatru i suočiti se i sa sobom i sa svetom. No, sada stvari stoje posve drugačije. Vi ste iz svih prošlih okolnosti uspeli da naučite nešto novo i sada se osećate sposobnim da svo to stečeno iskustvo upotrebite. Zračite nekim novim samopouzdanjem i kao da ste proširili životne vidike, postali otvoreniji i optimističniji. Nakon perioda sumnje sada shvatate koje su vaše prednosti i kako ih na praktičan način možete iskoristiti. Sve ovo će uticati i na vašu finansijsku situaciju. Možete dobiti ponude za vrlo isplativ posao ili će vaš trenutni početi da donosi više para. Vama ovo mnogo znaci jer će to biti neka vrsta potvrde da ste na pravom putu. Ukoliko ste u potrazi za investitorom ili razmišljate o kreditu, takođe je povoljan trenutak. Neki Jarčevi bi mogli da profitiraju i kroz partnera. Takođe, ovo je pravo vreme da radite na sopstvenom obrazovanju. Zanimaće vas konkretna znanja, ali i sve moguće poslovne taktike koje možete da upotrebite. 

LJUBAV: I što se ljubavi tiče, ovo može biti odličan period. Pre svega, zato što ste se vi promenili. Većinu vaših nesigurnosti ste preležali, a rezultat toga je jačanje vašeg libida. Zato okolini delujete potpuno neodoljivo i veoma privlačno. Vaša podsvest šalje vrlo jake signale i ljudi to nesvesno osećaju. Zato će ovaj period više prijati Jarčevima koji su slobodnog statusa. Energije su jake, a vi spremni da pošaljete varnicu od koje može nastati vrlo intenzivna ljubavna priča. Najviše od ovog aspekta dobiće oni Jarčevi koji se nalaze na nekom proputovanju ili ukoliko se bave edukacijom. I Jarčevi koji su u vezi ili braku ili će imati šanse da prevaziđu eventualne nesuglasice. Preporuka je da odete nekuda s partnerom jer će vas nova sredina inspirisati i pokrenuti seksualnu energiju. Mogući su i dobici od partnera, naročito ako zajedno radite.

ZDRAVLJE: Iako je najteži period transformacije prošao, postoji još ponešto što bi valjalo osvestiti da bi se u potpunosti regenerisali. Slabe tačke su butine, ruke i vrat. 

SAVET + Obraćajte više pažnje na intuiciju

RepublikaFoto: pixabay.com
Vodolija

Vodolija

  • Odraz u ogledalu

POSAO: I vaše sazvežđe može da očekuje dosta drugačiji energetski upliv u narednom periodu. Prve znake promena ste mogli da naslutite već krajem prošle nedelje, kada je nekoliko planeta promenilo svoj znak. Ove nedelje će to uraditi i planeta koja vlada poslovnom energijom i akcijom. Od jedne osobe koja je bila svima na usluzi i prezatrpana poslom sada prelazite na neki viši nivo. Na ovom nivou ćete vrlo promišljeno koristiti znanje i iskustvo koje ste stekli. Mnogi ljudi su zapazili vaš rad i sada imaju nešto konkretnije da vam ponude. Zato će ovaj period obilovati raznim poslovnim ponudama, partnerskim poslovima i rešavanjima nekih pravnih pitanja. U neku ruku, ljudi s kojima se sada budete susretali će vam delovati kao slika u ogledalu, gde jasno možete da u njima prepoznate neke svoje osobine. Ono što vam se ne dopada kod drugih ne dopada vam se ni kod sebe i to ćete sada želeti odmah da promenite. Mnoge Vodolije će sada osetiti skok popularnosti, što na društvenim mrežama, što u svojoj okolini. Vodolije koje se inače bave javnim poslom mogle bi da naprave ozbiljne skokove i poberu aplauze. Postoji i indicija o nekom materijalnom dobitku poput nasledstva ili povoljnog kredita. Ipak, iako ovde imate mnogo sreće, preporučuje se oprez kada je trošenje novca u pitanju. Ulažite, ali mudro i planski.

LJUBAV: Vama prija ova promena energije, pa se na ljubavnom planu očekuje stabilizacija. Iz jedne vatrene i neobuzdane želje da se uđe u vezu, sada ste ušli u fazu koja je više intelektualnija, manje nagonska, a to vam godi. Jedina opasnost bi ovde mogla da se pojavi u vidu preteranih analiza. Nema potrebe biti puritanac kad je ljubav u pitanju niti tražiti dlaku u jajetu. Naglašene su strasti koje su više mentalnog tipa. Određena osoba bi mogla da uđe u vaš život vrlo silovito, a ona sa sobom nosi neku dozu mistike i nesvakidašnjih znanja. Pojačana vam je i plodnost, pa ako niste planirali proširenje porodice, koristite žaštitu. Vodolije koje su u vezi mogu dobiti ideju o ozvaničenju iste. Oni koji su već u bračnim vodama mogu očekivati poboljšanje odnosa i bolju komunikaciju. Može se dogoditi da ponovo osetite uzbuđenje i aktivirate seksualni život.

ZDRAVLJE: Moguće su opsesivne misli ili hipohondrija. Pokušajte da ovladate negativnim mislima. Slaba tačka su genitalije, naročito ako potiskujete erotsku prirodu. 

SAVET + Više se družite, sada možete upoznati kvalitetne osobe!

RepublikaFoto: pixabay.com
Ribe

Ribe

  • U oblacima!

POSAO: Drage Ribe, početak nedelje će na vas delovati potpuno omamljujuće i romantično. Na momente vam se može učiniti kao da ste na mekanim oblacima, kao da se u vama otkriva neki sasvim novi svet, lepši i bolji od ovog u kome živimo. Ovaj aspekt može biti i veoma koristan ukoliko se ispravno kanališe. Najbolje kanalisanje je umetnost, pa ako pripadate Ribama koje se inače bave nekim kreativnim zanimanjem, ovo će biti posebno inspirativan period. Jedino gde je potrebno da se malo koncentrišete jeste test realnosti jer ako je u pitanju nešto primenjenog tipa, morate ispitati njegovu održivost. Ni ovo ne bi trebalo da vam predstavlja problem jer posedujete dovoljno analitičkih sposobnosti, a povećava vam se i odgovornost kada je posao u pitanju. I na ovom polju se dešavaju povoljne stvari, pa bi mnoge Ribe mogle da napreduju na poslu u narednih mesec-dva. Ako nemate zaposlenje, sada je vreme da se aktivirate po tom pitanju jer vam se otvaraju vrata. Bićete posvećeni poslu i ozbiljnije ćete shvatati svoje zadatke, a možete i postati lider u timu baš zato što umete da vodite računa o svim članovima i o njihovim realnim i racionalnim potrebama. Nakon 29. jula povedite računa o tome kako komunicirate s ljudima jer u nekim situacijama možete imati preoštre stavove. Da ne bi došlo do nesporazuma, pokušajte da budete što precizniji u izražavanju, ali ne i grubi. Takođe, vi sada ulazite u fazu od nekoliko meseci u kojoj vam je potrebno da se više odmarate.

LJUBAV: U ljubavnom životu Riba se dešava mnogo toga. Planeta ljubavi i lepote je uplovila u vaše polje koje je zaduženo za brak i odnose, pa će svakako doneti neku lepu energiju. Ribe koje su već u vezi ili braku mogu da očekuju znatno poboljšanje u odnosu i prevazilaženje problema ako ih je bilo. Partner će biti posvećen i želeće i da vam pomogne i da vam ugodi. Od četvrtka su moguće rasprave, ali ništa što ne može da se prevaziđe. Može se čak dogoditi da ta trzavica razbukta strasti. Ribe koje su u na početku veza mogu početi da razmišljaju o braku ili bar o zajedničkom životu. Slobodnim Ribama sve ide od ruke. Komunicirate lako i lepo, a umete da pogodite i samu srž kod osoba koje vam se dopadaju. Ovo je dobar period u kome bi trebalo da se socijalno aktivirate jer osobe koje budete sretali mogu ući u izbor za vašu idealnu ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično je vreme da se posvetite nezi tela. Promena ishrane i zdraviji način života će vam prijati. Slaba tačka u ovom periodu je glava, a moguće je i probadanje u predelu stomaka.

SAVET + Možete spojiti nespojivo i tako napredovati

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading