VELJKO RAŽNATOVIĆ ŠAMPION: BK Sombor najbolji u Srbiji!

Autor: Republika

Sport

25.07.2021

23:04

Bokserski klub Sombor novi je šampion Srbije!

BSS
Slavlje titule BK Sombor

Četa Stojana Kneževića, alfe i omege kluba sa severa Srbije, prvi poraz u sezoni nanela je favorizovanoj Crvenoj zvezdi u revanšu finala Superlige u Somboru, a onda grogiranog protivnika dokusurila u nikad neizvesnijoj majstorici u Smederevu - 12:10.

U meču koji je rešio pitanje šampiona Srbije pojačanje novog vladara srpskog klupskog boksa, Igor Rogić, pobedio je Aleksandra Šerifovića.

- Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak kada sam sa Somborom postao šampion Srbije u olimpijskom boksu. Hvala svim momcima iz tima, vreme je za slavlje - rekao je Rogić, novi junak kluba iz Bačke, odmah posle meča.

BSS

Koliko mu je situacija dozvolila, radovao se i Stole sa svojim momcima.

- U utorak sam sahranio oca Milana, ali nisam hteo da ta moja tuga utiče na ove momke. Pogurao sam to u sebi i moji junaci su mi vratili titulom. Hvala im do neba, ali hvala i gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću koji je bio večeras ovde s nama i bez čije pomoći u ime grada ne bismo ostvarili ovaj istorijski uspeh - izjavio je Knežević.

Medalje i šampionski pehar pobedničkom timu, čija je vedeta bio i Veljko Ražnatović koji večeras nažalost nije mogao da nastupi zbog povrede ruke, podelili su direktor Superlige Marjan Cvetković i Teodora Ostojić ispred Bokserskog saveza Srbije.

Inače, bokserska liga Srbije ove godine održana je na vrhunskom nivou, a pomoć BSS u organizaciji pružili su država Srbija i kompanija MTS. Svi mečevi bili su prenošeni direktno na TV Arena sport.

BSS

JUNIORI

Luka Ranković - Severdžan Gaši     2:0

Vladimir Beriša - Vladica Mišković 2:0

SENIORI

Saša Ivanović - Omer Ametović      0:2

Kristijan Jovanović - Rade Joksimović     2:0

Momčilo Janjić - Semiz Aličić        0:2

Nenad Jovanović - Nazif Sejdi        2:0

Džejlan Toskić - Antonio Biset       0:2

Sandro Poletan - Vladimir Gubaš    2:0

Aleksandar Šerifović - Igor Rogić   0:2

Aleksa Marković - Mađi Jababu      0:2

Kosta Božović - Vladan Babić         0:2

 

Komentari (0)

Loading