BIĆE NAPETO I OPASNO! Poslovni horoskop do kraja leta najavljuje haos: Ova ČETIRI ZNAKA čeka PAKAO!

Autor: Republika

Lifestyle

10.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja leta neka budu oprezna četiri znaka jer će na poslu imati problema.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Burno poslovno leto očekuje Device, Škorpije, Lavove i Rakove.

Česte svađe sa kolegama, problemi sa nadređenima, platom samo su neke od problema koje možete da očekujete na poslu, ipak ako vam je za utehu ovakva situcija potrajaće samo do kraja leta.

RepublikaFoto: pixabay.com

DEVICA

Tokom leta imaćete nezgodne situacije na poslu. Akcenat je na međuljudskim odnosima. Ne vašom krivicim, a neće izazvati ni povod, ali ćete biti uvučeni u spletkarenja i ogovaranja. Sve to može da ugrozi vaše radno mesto.

Distancirajte se od kolega, dobrih i loših.

Bilo bi poželjno da pokušate da se distancirate od svih kolega, i od onih sa kojima ste u dobrim odnosima i od onih sa kojima ste u lošim odnosima. Jedino tako ćete možda izbeći konflikt koji je neminovan. Imate i naznake da će se neki projekti na kojima radite preko noći prekinuti što će vaše finasije jako uzdrmati.

RepublikaFoto: pixabay.com

ŠKORPIJA

Vama predstoji burno leto kada je posao i finansije u potanju. Vama ne stoji otkaz ili gubitak posla, već jako nezgodna i napeta situacija sa poslovnim saradnicima i kolegama kao i osobama koje su vam nadređene. Projekat koji vodite biće oštro prekinut jer će doći do ne slaganja sa vašim mišljenjem.

Nagli prekidi projekata, nož u leđa.

Tada su vam finansije ozbiljo ugrožene. Vi bi trebalo barem malo da popustite i da ne budete rigidni. Jer tu vašu rigidnost nadređeni ne podržava. I tada ćete dobiti još jedan "nož u leđa". Potrebna vam je podrška koja će izostati, prenosi Alo.

RepublikaFoto: pixabay.com

RAK

Predstoji vam dosta uzburkano leto. Biće otkazivanja ugovora, novac koji očekujete neće leći na vreme ili ga uopšte neće ni biti. Poslovni saradnici vam naglo okreću leđa, prekidaju odnos ne razmišljajući o pravnim posledicama. Sve to će vas dovesti u jako nezgodan položaj ,što će se odraziti i na vašu psihu i vaše samopuzdanje.

Saradnici okreću leđa, novac kasni...

RepublikaFoto: pixabay.com

LAV

Vama promena posla predstoji. Da li će biti otkaz ili prelazak na novo radno mesto zavisi od vaše lične natalne karte. Ali, promena je tu.

Menjate posao, biće napeto i opasno.

U svakom slučaju vi prihvatite novo radno mesto.

Ove horoskopske znake čeka burno leto, odnosno do kraja avgusta ili početka septembra će biti baš izazovno i naporno. Problemi sa novim kolegama, podmetanje nogu, ogovaranja, pozicija na kojoj ćete raditi će biti preopterećena. Bukvalno nećete znati odakle da krenete. Poslovni saradnici će vam nuditi "priču" iza zatvorenih vrata. Biće slatkorečiva ali je nikako ne prihvatajte. Posle ove bure dolazi talas lepog vremena i opuštanja na poslu kada će sve doći na svoje mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading