MOĆAN ASTRO PERIOD JE POČEO! Ovim znacima sreću donosi neverovatna energija MARSA U LAVU!

Autor:

Lifestyle

09.07.2021

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tranzit Marsa u Lavu snažna je astrološka promena koja se dogodila 11. juna i trajaće do 29. jula

RepublikaFoto: pixabay.com

Mars i Lav su žestoki i moćni i svaka promena u njihovoj simbolici ima sjajan uticaj.

Osećate kako izlaze vaše potisnute misli i strahovi, doživljavate veliki talas energije i videćete kako se dešavaju velika otkrića.

Ako je tranzit dobro postavljen u vašim natalnim kartama, nema boljeg vremena nego sada da iskoristite blagodati.

Proverite da li je vaš znak jedan od srećnika:

1. RAK

Uticaj raskošne muške energije na znak Raka uklanja stare obrasce, sumnje i daje vam vremena da se uključite u nešto potpuno novo. Velika je verovatnoća da će vam se svideti prilike i nećete se osećati opterećenim istim. Svideće vam se to što radite i tome ćete dodati i svoju kreativnost.

Takođe možete iskoristiti ovu novootkrivenu energiju i uložiti napore da reorganizujete ili unesete neke promene u svoju rutinu.

2. OVAN

 Narednih šest nedelja moglo bi biti veoma isplativo  i  pozitivno vreme za Ovna. Biće  mogućnosti koje će  baš vas čekati, a vi ćete imati energije da im priđete  i iskoristite ih.. Ukoliko dugo radite na nečemu, ubiraćete plodove rada u punom sjaju  i iznad očekivanja tokom narednog perioda.
 
3. LAV

Tranzit crvene žestoke planete  kroz vas znak morate da iskoritite.. Svi ciljevi koje sebi postavite i radnje koje preduzmete doneće vam benefite.. Ne mogu se isključiti I  šanse da doživite promenu ličnosti.

RepublikaFoto: Photo by Noah Silliman on Unsplash

 
 4. VODOLIJA

Tranzit će biti vrlo koristan za Vodolije.. Osećaćete da se u vašem životu trenutno događa mnogo.
Društveno  vrlo užurbano i aktivno vreme za vas. Vreme da se mukotrpno trudite, ali ne brinite, sve ove prilike doneće vam sjaj. Razgovori i provođenje dragocenog vremena sa porodicom biće terapijsko po vas. Pokretanje nečeg novog ili prijava za wellness program mogu vam koristiti. Sve u svemu, biće to plodno i radosno vreme po vas.

5.RIBE

U prošlosti je za Ribe bilo teško i iscrpljujuće, ali ovaj tranzit pokreće promenu. Period kada možete profitirati iz nepredvidljivih izvora, ali uz pozitivan razvoj dogadjaja. Rešićete predstojeće zadatke, energično. Pozitivno I sa lakoćom. Zdravlje će biti stabilno i podržavajuće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading