NAJLAKŠE NASTAVLJAJU DALJE: Ova TRI horoskopska znaka bez problema podnose KRAJ veze!

Autor: Republika

Lifestyle

30.06.2021

07:15

Ovi znaci bez problema će nastaviti dalje posle raskida. Oni ne daju na sebe i imaju visoko samopoštovanje koje teško neko može da slomi

pexels.com
Foto: Ilustracija

1. Lav

Lavovi se rađaju s toliko samopouzdanja da se posle raskida ni jednom ne osvrnu nazad. Brzo idu dalje jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšem. Jednom kada se oprostite od Lava, i ako postoji jako dobar razlog za raskid, teško da ćete se opet pomiriti, prenosi Prva.

2. Vodolija

Još jedan horoskopski znak koji raskide shvata vrlo ozbiljno. Vodolija zna kako da nastavi dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima. Retko kad se vraćaju bivšima i teško pokazuju svoje osećanja. Vole da budu nezavisni i mrze sukobe. Nakon raskida ponašaće se kao da ništa nije bilo.

3. Strelac

Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Ima snažno samopoštovanje koje niko ne može da poljulja. Posle raskida, brzo kreće napred jer prezire bilo kakav osećaj odbijanja, mržnje ili zanemarivanja. Uvek žele da se dobro zabave, budu slobodni i druže se s ljudima koji ih čine srećnima. Dakle, ako niste na njihovom popisu važnih ljudi, vreme je da se oprostite i nikad se ne osvrnete.

4. Bik

Za Bika je u vezi najvažnija stabilnost, sigurnost i odanost. Ako to propadne, teško da će se vratiti na staro. Veruje da se sve događa s razlogom, a ako im veza nije uspela, radije će da potraži nekoga ko će ostati i zadržati se.

Komentari (0)

Loading