(FOTO) ESTRADNI RATOVI SU ZA NJU PROŠLOST: Svađala se sa Karleušom i Darom, a evo ko je za Seku Aleksić ZMIJA!

Autor:

Zabava

29.06.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se potpuno promenila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink, E Stock/Aleksandar Nalbantjan
Seka Aleksić

Popularna pevačica Seka Aleksić uživa u svom porodičnom životu, a kako su se vratili nastupi na velika vrata, ona svoje dane provodi radno. Vidno raspoložena, jer napokon ima kontakt sa svojim fanovima, Seka je otkrila da sprema novi album za publiku:

- Tamo u oktobru, novembru, planiram da izdam album koji sma snimila pre dve godine - otkriva pevačica u razgovoru za Ekskluzvino.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Seka

Poznata kao neko ko se ne meša u estradne ratova, ali i da je sama učestvovala u mnogim kada je bila mlađa, Aleksićeva je progovorila i o koleginicama. Voditelj pomenute emisije upitao ju je da uporedi jednu koleginicu sa zmijom, a jednu sa mačkom, na šta je pevačica imala zanimljiv odgovor.

- Ne! Ne razmišljam tako, moj odnos sa koleginicama je skroz dobar. Možda kad sam bila mlađa, tad bih ti dala odgovor na pitanje, sad su mi pitome i lepe - rekla je Aleksićeva.

RepublikaFoto: Printscreen
Seka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading