(FOTO) LUPALA SAM NA VRATA, POPELA SAM SE NA VRH ZGRADE... Aleksandra Subotić ispričala JEZIVE detalje o SKANDALU sa ocem njenog deteta!

Autor:

Zabava

29.06.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra Subotić

Nakon ljubavnog skandala sa njenim dečkom, posle raskida Aleksandra Subotić odlučila je da progovori i otkrije istinu i šta se sve izdešavalo. Naime, pre nekoliko dana Aleksandra je izazvala haos na drutšvenim mrežama zbog storija koji je objavila, na kom je objasnila da je raskinula sa ocem njenog drugog deteta.

Aleksandra se potom povukla u sebe i nije želela da se oglašava mnogo u medijima. Nekoliko dana kasnije, Aleksandra je odlučila da napiše dugu poruku na Instagramu i objasni šta se zapravo desilo, a potom je i otkrila da je došlo do pomirenja, te da je za sada sve super.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleks

- Osećam potrebu da se oglasim posle skandala koji su izazvale moje objave na storiju i da razjasnim šta se stvarno desilo, s obzriom na to da je moj ,,raskid" izazvao dosta komentara, veliki broj ljudi se potresao, ali i dosta njih je likovalo. Istina je, posumnjala sam u vernost svog partnera i u afektu sam napravila skandal! Kao i svi parovi - tako i mi imamo nesuglasice, pristune su svađice u vezi i normalno u nekim osrednjim granicama je tu prisutna i ljubomora sa obe strane. Pre nego što je svađa eskalirala u ovo što ste mogli da čitate u medijima, nismo pričali dan i po zbog jedne moje objave na društvenim mrežama koja je zasmetala mom partneru, s obzriom na to da sam u poslednje vreme malo emotivnija. Ja sam odmah burno odreagovala i otišla u Beograd. Za to vreme, tih dan i po je bio za mene najduži period u mom životu u kom se mi nismo čuli i počele su po glavi da mi se motaju raznorazne ideje... Popela sam se na vrh zgrade u naš pentahus i videla ključ u bravi! Znala sam da je kod kuće i poečal sam da zvonim ali mi niko nije otvarao. Počela sam da ga zovem i da mu pišem, ali nije želeo da mi se javi, ni vrata da mi otvori. Pokušala sam da gurnem svoj ključ da izbacim taj i uđem ali mi nije uspevalo.Poečal sam da lupam na vrata, razvaljujem, pravim haos, vrištim, ali sam se i brzo pribrala i rešila da odem... - napisala je Aleksandra, pa otkrila da je došlo do pomirenja:

- Naša ljubav je zaista velika. Postoji i ta razlika u godinama, različito gledanje na svet i doživljavanje stvari. On mora da se izbori sa mojom mladošću i s tim što sam ja puna života, a ja sa njegovim ostvarenošću i uspehom. I nadam se da će sve biti baš onako kako treba da bude i mnogo bolje što je bilo. Pomirili smo se - napisala je Aleksandra

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading