Rusi OVO piju samo sedam dana, a PUCAJU OD ZDRAVLJA! Sve sastojke imamo u kući, a pravi se BRZO i LAKO!

Autor: Republika

Lifestyle

12.04.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beli luk je jedna od najzdravijih namirnica, jača imunitet, pomaže kod visokog pritiska i čisti organizam.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan od veoma popularnih načina pripreme je i voda sa belim lukom, koja se pije samo nedelju dana.

Voda s belim lukom je ruski eliksir za zdravlje, ali se priprema i u drugim zemljama sveta. Popularna je i u Indiji, kao i drugim zemljama, a veoma se lako pravi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sve što je potrebno da uradite je da prokuvate vodu, dodate čenove belog luka isečene na pola i ostavite da prenoći, prenosi Mondo.

Rusi ponekad ovom piću dodaju i limun isečen na kolutove.

Sutradan procedite vodu, i pijte je na prazan stomak tokom čitavog dana, malo-pomalo. Ovaj sistem čišćenja organizma primenjuje se tokom nedelju dana svakog meseca, nije potrebno da duže pijete vodu s belim lukom.

Blagotvoran je pri regulisanju šećera u krvi, stimulaciji imuniteta, ublažavanju simptoma prehlade ili gripa, visokog pritiska... Snižava loš holesterol, ublažava bol u grlu i podstiče lučenje žuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Senovic

13.04.2021 10:33

Ала сте га објаснили. Ја знам за ово. А ви сте објаснили ништа. Прво, у колико воде колико лука, друго, јели врела или хладна вода, треће које количине и колико пута дневно воде. Идите на Јутјуб, погледајте па поново напишите.