FANTASTIČNO: Samo jedna šaka ovog ORAŠASTOG VOĆE zameniće sve lekove protiv bolova u glavi!

Autor: Magazin Novosti, Republika

Lifestyle

25.01.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada znate!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Svi znamo da j aspirin najdelotvorniji lek za bol u glavi, manje je poznato je da tu supstancu sadrži jedan poznati orašasti plod koji je svima lako dostupan - badem.

U nedostatku boljih rešenja usled učestalog bola u glavi, ljudi posežu za tabletama koje bi trebalo da u kratkom periodu uklone ili ublaže. Međutim, često se događa paradoks, nakon nekog vremena gutanja tableta, naše telo više ne reaguje i bol ne nestaje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Osim što će vam ovi orašasti plodovi smanjiti glavobolju, dobri su za organizam jer sadrže i visok nivo magnezijuma koji je bitan za bolji protok kiseonika u krvi u organizmu

Salicin je ključni sastojak apsirina, ali ovu supstancu sadrži i badem. Badem je prirodni aspirin, a što je najbolje, od ovog leka nma nuspojava.

Šaka badema vrlo će lako zameniti vaše tablete protiv bolova jer badem sadrži salicin u velikim količinama. Osim što će vam ovi orašasti plodovi smanjiti glavobolju, dobri su za organizam jer sadrže i visok nivo magnezijuma koji je bitan za bolji protok kiseonika u krvi u organizmu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading