SVAKI MUŠKARAC ŽELI OVO DA ZNA O SVOJOJ PARTNERKI, ALI SE STIDI DA JE PITA! Prekratite im muke i recite im sve već na prvom sastanku!

Autor: Republika

Lifestyle

02.04.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je dva puta nosila iste gaćice pre nego što ih je oprala, i da li je ikada pre bila trudna, samo su neka od pitanja koje bi momci voleli da postave svojim partnerkama, ali ih je stid.

RepublikaFoto: pixabay.com

Koliko ste muškaraca imale u životu, koliko često perete gaćice, koliko dece želite da imate, samo su neka od pitanja koja bi muškarci očajnički želeli da pitaju devojke, ali se snebivaju.

Četrnaest momaka otkrilo je za sajt Thought Catalog šta je to što bi mnogo voleli da pitaju svoje devojke ali ih je sramota.

Izdvajamo samo neke od najzanimljivijih pitanja:

*Zaista želim da znam sa koliko momaka je spavala, ali tek smo počeli da se zabavljamo, bojim se da je to pitanje previše lično. S druge strane, šta ako je taj broj mnogo veći nego što bih ja želeo? Možda je ipak bolje da je to nikad i ne pitam.

*Ako bi poželela da imamo trojku, to bi me potpuno srušilo, ali ako bih je to uopšte i pitao, verovatno bi odmah pomislila da mi fali seks sa drugim devojkama", priznaje Trej (25).

*Koliko često masturbira. Ali, u zavisnosti od njenog odgovora, pitanje je koliko bih se našao uvređen.

RepublikaFoto: pixabay.com

*Da li je ikada obukla dva puta iste gaćice, a da ih prethodno nije oprala. Ne bih je osuđivao, samo bih voleo da znam.

*Da li je zaista prebolela bivšeg. O tome konstantno brinem, i da, nesiguran sam.

*Kakav je moj penis u poređenju sa drugima sa kojima je spavala.

*Da li je ikada pre bila trudna. Mislim da je to ipak nikada ne bih smeo pitati. Previše je škakljivo pitanje, ali me interesuje.

*Da li ikada gleda svoju vaginu. Viđao sam na televiziji da devojke uz pomoć ogledala posmatraju svoju vaginu i bilo mi je jako čudno.

*Šta zaista misli o tome kakav sam u krevetu. Pretpostavljam da me ne bi bilo strah da pitam, ali voleo bih da mogu nekako da provalim da li govori istinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading