SRBIJA EUFORIČNA ZBOG MITROVIĆA: Pitali su REKORDERA o Piksiju, on PROGOVORIO o Muslinu!

Autor:

Sport

02.04.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se centarfor Srbije Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi, Mitrović i Muslin

Aleksandar Mitrović, strelac pet golova za Srbiju na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, uporedio je rad i pristup selektora Dragana Stojkovića Piksija sa Slavoljubom Muslinom. Mitar je dodao da "orlovi" žele direktan plasman na Mundijal, pa da nisu u potpunosti zadovoljni sa sedam osvojenih bodova, iako to nije loš rezultat.

Znamo da je tek početak kvalifikacija, ni pola posla nije odrađeno, ali naš glavni cilj je da u Katar odemo sa prvog mesta u grupi. Da, da, ideja je direktan plasman na Mundijal - izjavio je napadač Fulama za "Mocartsport", pa dodao:

Prva stvar, nemamo poraz. Druga, imamo sedam bodova i prvi smo. Da nam je neko ponudio, rekli bismo da to lepo izgleda, možda bismo u podsvesti prihvatili, negde iz malog mozga čuli glasove ’dobro je’, međutim, Piksi nas je toliko ubedio da možemo da budemo prvi u grupi da smo svi, pa i ja, očekivao devet bodova. Stvarno smo verovali da smo u stanju da dobijemo sve tri utakmice. Rekoh vam, cilj je prvo mesto. Kad se kvalifikacije završe videćemo šta smo uradili, ali ima još dosta da se igra, korak po korak, samo polako.

Srbija se pod dirigentskom palicom Muslina plasirala na Mundijal u Rusiju, a Piksi ima sličan pristup.

- Stojković zrači identičnim optimizmom kao Slavoljub Muslin. Po onome kako rade, koliko su sigurni u svoje ideje, koliko veruju igračima primećujem dosta sličnosti. Obojica se bave samo nama, drže fokus na igri srpskog tima. I znaju da naprave atmosferu. Stvarno imamo fenomenalnu grupu momaka, čak i oni koji ne igraju bodre ostale momke. Nisam identifikovao nijedan problem u minule dve sedmice, a pokazalo se nebrojeno puta da je zdrav ambijent preduslov dobrih rezultata - dodao je Aleksandar Mitrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading