SAKRIVALA SE U LEŠU OVCE: Pomozimo da Leina priča dobije srećan kraj

Autor:

Lifestyle

26.03.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maleno, slatko i veselo štene od samo nekoliko nedelja izabačeno je na milost i nemilost ulice, a svoje sklonište je pronašla u lešu ovce na lokalnom polju. Dobri ljudi iz Udruženja Ventura su je trenutno zbrinuli, ali je u toku intenzivna potraga za novim domom za ovo malo pufnasto stvorenje koje je u međuvremenu nazvana Lea.

 

RepublikaFoto: facebook.com/Marija Maraya
Nevino štene leš ovce koristilo kao sklonište

Nesrećna sudbina ove malene devojčice duboko potresa svakoga jer video na kome malo štene izlazi iz leša ovce zaista je srceparajuć.

Ovaj video postavila je Marija iz Venture, koja je i zbrinula malenu Leu, odvela je na pregled kod veterinara,  ali ova malena pufnica nije doživotno zbrinuta jer sada ostaje da joj pronađemo dom u kome neće za koju godinu biti vezana na lancu. 

 

 

- Maleni borac sa horor snimka, koji se skrivao u lešu ovce i tako preživeo prethodne dane, sada je u privremenom smeštaju i na sigurnom! Bebac je prepametan, već ima svoj karakter i instinkt za prezivljavanje. Ventura je u poslednjih 10 dana uzela na sebe sve troškove za 14 štenaca plus starije životinje. Hvala svima koji su uz nas - napisala je Marija koju možete da kontaktirate ukoliko možete na bilo koji način da pomognete da pronađemo dom za slatku pametnu Leu.

 

 

Srećom Lea je veoma vesela, pametna i sigurno će usrećiti neku porodicu, zato redakcije portala Republika.rs apeluje da pomognemo da kuca bude udomljena u dobru porodicu koja je neće kasnije vezati na lanac, s obzirom na to da se predviđa da će da bude velika, iako je trenutno manja od flaše za vodu.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading