NAJLEPŠE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Psi pre i posle pohvale "Dobar dečko"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovo kišno vreme utiče loše na vaše raspoloženje, sve će biti bolje pošto pogledate ove fotografije... Na njima su psi koji su fotografisani pre i pošto su dobili pohvalu svog vlasnika da su dobari.

RepublikaFoto: imgur.com
Pas voli kada ga vlasnik pohvali i to ne krije

Istina je da su ljubimci najbolji antidepresiv i način da se oraspoložimo jer njihov pogled pun ljubavi četo je u stanju da otopi i srce od kamena.

VESTI PUTUJU BRŽE UZ APLIKACIJU REPUBLIKE

Najbolje je kada su uz nas, ali i sam pogled na njihova mila lica može mnogo toga da učini za bolje raspoloženje.

 

 

Serijal fotografija koja pokazuje njihovu reakciju pošto dobiju pohvalu od gazde, dokaz je da je nemoguće da se ne razvuče osmeh na licu bez obzira na to koliko ste pre toga bili neraspoloženi.

 

 

S obzirom na to da je ovaj dan počeo veoma tmurno sa kišom i pljuskovima, neophodno je da nađemo način da se malo psihički opustimo i zato je portal Republika.rs rešio da vas obraduje ovim fantastičnim fotografijama

 

 

Možete da vidite kako ta pohvala "Dobar dečko" drastično utiče na životinje  njihovo raspoloženje, koje postaje zarazno. 

Njihova rekacija je toliko dirljiva, da možete da sačuvate ovaj link i ponovo ga pogledate ako se osećate loše ili ga pošaljite nekome ako želite da ga oraspoložite.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading