NEKOME SMEŠNO, DRUGIMA TUŽNO: Ovo je najčudniji pas na netu (FOTO+VIDEO)

Autor:

Lifestyle

07.03.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle gledanja fotografije na kojoj je pas Tili mnogi veruju da je u pitanju fotomontaža jer kuca ima skraćenu kičmu i samim tim izgleda zaista čudno. Uprkos tome što pogled na ovu životinju kod nekih izaziva tugu, a kod nekih smeh, radi se o ljubimcu koji ima veoma srećan život.

RepublikaFoto: instagram.com/tillythefriendlyloaf
Tili možda izgleda čudno, ali je veoma srećan pas

 

Tili izgleda veoma čudno jer izgleda kao da joj nedostaje srednji deo tela između prednjih i zadnjih nogu. Međutim, ovo nije razlog da se ismeva ovaj mali psić.

 VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Kako je objasnio njen vlasnik na Instagramu, Tili pati od veoma retke bolesti nazvane sindrom kratke kičme, što znači da je kičma ovog malog tibetanskog španijela kraća zbog gentskog defekta.

Mnoge rase mogu da budu rođene sa ovim sindromom, ali je veoma redak slučaj. Tokom 2016. prijavljeno je samo 14 pasa u svetu koji pate od ovog defekta.

 

 

Međutim, uprkos tome što njeno stanje deluje dramatično, za neke tužno, to ne utiče mnogo na Tili koja ne trpi nikakve bolove niti ima duge zdravstvene probleme.

Ova slatka životinja samo izgleda pomalo čudno, ali u svakom drugom pogledu je reč o normalnom i simpatičnom psu.

 

 

Sadašnji vlasnik ju je uzeo kada je bila štene a sada ima već dve godine, uprkos tome što joj veterinari odmah po rođenju nisu davali previše šanse za život.

Tili je i zvezda je interneta. Na TikToku ima skoro 100.000 obožavalaca, a njen nedavni video je imao 5,6 miliona pregleda i 443.000 lajkova.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading