Ministar NEDIMOVIĆ: Apsolutno se slažem sa Srpskim telegrafom

Autor:

Lifestyle

11.01.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inicijativu Srpskog telegrafa i organizacije Orka da se menja Zakon o dobrobiti životinja podržao je i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

RepublikaFoto: Tanjug
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

- Apsolutno se slažem da kazne za zlostavljanje i napuštanje životinja trebaju da se pooštre. Postoje mnoge stvari koje se dešavaju svakodnevno, za koje smatram da treba da se povećaju kazne, kako na nivou čitavog društva, tako i na lokalu. Nehumano tretiranje životinja je ogroman problem, isto kao i ophođenje prema prirodi i infrastrukturnim objektima. Po mom mišljenju kazne za ove pojave su smešne - rekao je za Srpski telegraf ministar Branislav Nedimović.

RepublikaFoto: Ljubitelji životinja Beočin
I napuštanje životinja treba da bude kažnjivo

Inače, svega 20 dana pošto smo podneli inicijativu, od Ministarstva pravde stigao je poziv za sastanak sledeće nedelje. Nadamo se da će naša saradnja sa ministarkom Nelom Kuburović u cilju zaštite životinja uroditi plodom i da će se kazne ne samo pooštriti već i striktno sprovoditi u praksi.

Inače, inicijativu Srpskog telegrafa i udruženja za zaštitu životinja ORCA podržale su mnoge poznate ličnosti

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading