NEKADA SU BILI NAJBOLJI DRUGARI, A SADA SU MUŽ I ŽENA: Obrt se desio kada je jedan promenio pol, sada je prava lepotica (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo između dvoje tinejdžera je postalo ljubav, a onda se desila neverovatna promena!

NEKADA SU BILI NAJBOLJI DRUGARI, A SADA SU MUŽ I ŽENA: Obrt se desio kada je jedan promenio pol, sada je prava lepotica (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/comedianmarvinh1

Poznato je da se iz prijateljstva rađaju velike ljubavi, ali je mnogima potrebno mnogo vremena da priznaju da je njihovo drugarstvo preraslo u nešto veće. Upravo zbog toga mnogi ne veruju u žensko - muška prijateljstva, jer u većini slučajeva bar kod jednog emocije prevagnu na drugu stranu. Međutim, svi veruju u prijateljstva istih polova, jer tu problema nema - ili ipak ima?

Neočekivani obrt: Prijatelji iz škole postali par

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak momka i devojke kako poziraju, a ispod istog piše: "Budite dobri prema svojim drugarima u školi", a onda se menja fotografija na kojoj poziraju dva tinejdžera muškog pola. U trenutku nikom ništa nije jasno, ali opis "Jer jednog dana može da vam postane žena", otkriva sve.


Promena polova: Kako su se najbolji drugari zaljubili i venčali

Nakon objavljivanja videa, otkriveno je da su ova dvojica nekada bili najbolji drugari, ali je osoba s leve strane kada gledate snimak promenila pol. Izgleda da je njihovo prijateljstvo bilo toliko jako da su se na kraju zaljubili, a onda i venčali, prenosi "Blic žena".

Ovaj video izazvao je brojne reakcije, a većina ljudi je priznala da je ostala u potpunom šoku. "Vau! Ovo baš nisam očekivao", "Okej, sada se plašim i drugara mog dečka, jer ne znam da li može da postane devojka", "Prečudno. U šoku sam", glasili su samo neki od komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading