DIREKTOR KLINIKE ZA PULMOLOGIJU POČEO DA VODI POTKAST

Autor:

Vesti

26.05.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podcast pumokast emisije vodiće Ass dr sci. Mihailo Stjepanović, pulmolog.

DIREKTOR KLINIKE ZA PULMOLOGIJU POČEO DA VODI POTKAST

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@pulmocastpulmocast

Podcast Pumokast fokusiran je na vitalni deo našeg tela - zdravlja pluća.

Naime, emisija koju će voditi Ass dr sci. Mihailo Stjepanović, pulmolog, se realizuje u okviru projekta Well Being Wave uz podršku Instituta za istraživanje i razvoj dobrih praksi "Well-being International" i Respiratornog edukativnog centra. 

Uz najveće zdravstvene eksperte i inspirativne priče pacijenata istraživaće se svi apsketi plućnog zdravlja, od bolesti do preventivnih mera.

 

 

Inače, Dr Mihailo Stjepanović, rođen je 03.08.1980, osnovnu i srednju školu završio u Beogradu sa odličnim uspehom, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2008. godine.

Stručni ispit za doktora medicine položio je 27.01.2009. pred komisijom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Specijalističke akademske studije, interna medicina, uža naučna oblast pulmologija, na Medicinskom fakultetu u Beogradu upisao je školske godine 2009/10 god , zavšni akademski rad odbranio je dana 25.01.2013 pod nazivom: „Vanplućne komplikacije plućne sarkoidoze-neurosarkoidoza: evaluacija, terapija i komplikacije zahvaćenosti nervnog Sistema.

Školske godine 2012/13 upisao je doktorske studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, interna medicina, uža naučna oblast pulmologija, položio sve ispite predviđene planom i programom sa prosečnom ocenom 10,00.

Odbranio doktorsku tezu na Medicinskom fakultetu u Beogradu dana 30.09.2020. pod nazivom „ Značaj određivanja serumskog vitamina 25(OH)D i polimorfizmi gena CYP2R1, CYP27B, DBP i VDR kod obolelih od sarkoidoze“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading