BEBA SE ZAGLAVILA ISPOD KOMODE, A KADA JE MAMA PITA ŠTA RADI USLEDIO JE URNEBESAN ODGOVOR: Video nasmejao MILIONE (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama snimila smešan odgovor ćerke!

BEBA SE ZAGLAVILA ISPOD KOMODE, A KADA JE MAMA PITA ŠTA RADI USLEDIO JE URNEBESAN ODGOVOR: Video nasmejao MILIONE (VIDEO)

Foto: Instagram video/ rachel_leach

Rasel Lič, poznata mama influenserka na Instagramu, oduševljava svoje pratioce smešnim i dirljivim trenucima iz svog života sa ćerkom Tes. Jedan nedavni video je posebno osvojio srca miliona ljudi, iako je originalno snimljen pre više od godinu dana. Rasel je ponovo podelila video, i u roku od nekoliko nedelja, skupio je više od 50 miliona pregleda. U videu može se videti njena preslatka ćerka koja se zaglavila ispod komode. Ne plače kao što je možda očekivano, već sasvim mirno leži ispod komode.

U jednom momentu mama je pita: "Da li si se zaglavila?"

Mnogi su pomislili da devojčica ni ne razume šta joj je rečeno. Tes odgovara sa izuzetnom smirenošću, jednostavno govoreći "Zaglavila." Ova smirena i slatka reakcija male devojčice ne samo da je donela radost pratiocima ove influenserke, već je očarala brojne druge ljude koji su naišli na video.

Mnogi su iznenađeni odgovorom devojčice pa su se pitali koliko ima godina. Očigledno, ona je postala zvezda društvenih mreža i osvojila je mnogobrojna srca. Njena smirenost mnoge je nasmejala i oduševila, a većina tvrdi da nije videla skoro lepši video.

- Ovo sam gledala hiljadu puta.

- Ovo je najslađe "Zaglavila" koje sam ikada čula.

- Ona je toliko smirena, kako je ovo moguće?

- Kako priča, a tako je mala? - bili su samo neki od komentara ispod videa koji je objavljen na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading