"ZATO PREDUZETNICI U SRBIJI NIKADA NEĆE BITI VELIKI": Kanađanin živi u SRBIJI, a kada je hteo da iznajmi auto dočekao ga ŠOK (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj Kanađanin je šokiran ponašanjem srpskih preduzetnika - otkriva sve uznemirujuće detalje!

"ZATO PREDUZETNICI U SRBIJI NIKADA NEĆE BITI VELIKI": Kanađanin živi u SRBIJI, a kada je hteo da iznajmi auto dočekao ga ŠOK (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/andre.in.serbia

Kanađanin Andre, koji je stekao popularnost među Srbima zahvaljujući zanimljivom sadržaju na društvenim mrežama, nedavno je doživeo svoje prvo negativno iskustvo u Srbiji. Naime, prilikom pokušaja rentiranja automobila, Andre je naišao na neprijatnost koju je istakao kao jedan od problema kod srpskih preduzetnika.

Problemi sa rentiranjem automobila

Kako je Andre ispričao, prvo mesto gde je pokušao da rentira automobil nije mu izašlo u susret jer nije imao srpsku vozačku dozvolu. Iako mu je takav zahtev bio čudan s obzirom na to da je iz Kanade, odlučio je da potraži drugu agenciju. Na drugom mestu je uspeo da bez ikakvih problema rentira automobil, ali je ubrzo nakon toga doživeo neobičan poziv koji ga je dodatno iznenadio. 

- Volim svoj srpski narod, ali jedna stvar u kojoj su oni apsolutno nesnađeni i mogu to reći sa punom iskrenošću je vođenje biznisa. I ovo se ne odnosi samo na administrativne procese nego i na obično davane informacija... Juče sam obišao dva mesta kako bih rentirao auto za nekoliko sledećih nedelja. Međutim, kada sam otišao do prve agencije, objasnio sam im da nemam srpsku vozačku dozvolu, da sam iz Kanade i da imam kanadsku, ali momak koji je tamo radio mi je rekao da ne iznajmljuju automobile ljudima koji nemaju srpsku vozačku dozvolu. Što mi je iskreno bilo jako čudno jer sam se pitao zašto bi neko u Srbiji rentirao auto ako ima svoj, ali sam rekao "OK, nema problema" i otišao sam do drugog mesta - rekao je.

Foto: tiktok/printscreen/andre.in.serbia

Kanađanin Andre, koji je stekao popularnost među Srbima zahvaljujući zanimljivom sadržaju na društvenim mrežama


Neobičan poziv i razočaranje u preduzetnike u Srbiji

Umesto izvinjenja zbog neprijatnosti koju je doživeo, Andre je dobio neobičan poziv tokom kojeg je preduzetnik svalio krivicu na njega, što ga je dodatno razočaralo. 

- Zazvonio mi je telefon, javio sam se i bio je to vlasnik agencije koja mi nije izdala automobil. Pitao me je da li sam hteo da iznajmim auto i da li sam iz Kanade, a ja sam odgovorio potvrdno i objasnio da sam već na drugom mestu iznajmio. Nakon što me je on pitao zašto sam otišao kod drugog, a ja mu objasnio šta mi je rekao njegov kolega, on je jednostavno poludeo! Objašnjavao mi je da se radi o nesporazumu i da odmah vratim svoj rentirani auto i dođem kod njega bla bla...

 

"Zato preduzetnici u Srbiji ne mogu biti veliki"

...I umesto da mi se izvini što mi je njegov kolega/sin dao pogrešne informacije on je krivicu svalio na mene i bio ljut na mene što neću da vratim rentirani auto i odem da iznajmim njegov. Ne znam, ludilo. Ako ne umeš da mi daš pravu informaciju zašto bih se ja vratio i svoje poverenje dao tebi, pritom to je jedan od najlakših poslova. Zapanjujuće je kako je sve što pokušaš da uradiš ovde jedan administrativni šou. Čak i ako ste u pravu, neko će želeti da vas okrivi. Neću nikog napadati pojedinačno, ali to je ono što sam primetio u Srbiji i ono što preduzetnika u Srbiji ne može da napravi velikim - završava on, piše "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading