SPAVALA SAM SA 130 MUŠKARACA: Sve sam činila zbog ove TRAUME, bila sam sa četvoricom dnevno!

Autor:

Lifestyle

10.04.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spavala sa više od 100 muškaraca i zatrudnela bez da zna ko je otac deteta!

SPAVALA SAM SA 130 MUŠKARACA: Sve sam činila zbog ove TRAUME, bila sam sa četvoricom dnevno!

Foto: Shutterstock

Frenki Konsidajn je 32-godišnjakinja koja je otvoreno progovorila o svojoj borbi sa zavisnošću od se*sa. Njena priča je ispunjena izazovima i teškim trenucima koji su obeležili njen život.

Zavisnost kao posledica traume

Frenki je priznala da je njena zavisnost od se*sa proistekla iz traumatičnog perioda u detinjstvu, nakon razvoda roditelja. U potrazi za pažnjom i intimnošću, pribegla je se*sualnim odnosima veoma rano, što je kasnije rezultiralo ozbiljnim posledicama. Prvi odnos je imala sa 14 godina sa momkom sa kojim je bila u vezi, ali to se brzo završilo jer nije mogla da mu ostane verna. Jednom se seća da je spavala sa četvoricom u danu. Taj period je usledio kada joj je majka umrla od raka, te je dotakla "dno".

Teške posledice zavisnosti

Zavisnost od intimnih odnosa dovela je do ozbiljnih posledica po Frenkino fizičko i psihičko zdravlje. Depresija, polno prenosive bolesti i neplanirana trudnoća samo su neki od izazova sa kojima se suočila.

Foto: Shutterstock

Prvi intiman odnos imala je sa 14 godina


Promena životnog stila

Nakon suočavanja sa teškim odlukama, Frenki je odlučila da promeni svoj život. Kroz terapiju i podršku, uspela je da pronađe nove mehanizme za suočavanje sa problemom. Odlučna je u nameri da prevaziđe prošlost i pronađe ljubav.

Borba bez stigme

Frenki ističe da je važno razbiti stigmu koja prati zavisnost od se*sa i pružiti podršku onima koji se bore sa sličnim izazovima. Njena otvorenost ohrabruje druge da potraže pomoć i istraju u borbi za bolji život, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
nekko

10.04.2024 13:53

Svasta. Ja sam bio sa devojkom od 17 godina (i ja sam bio tad mlad) koja je, u to vreme spavala sa preko 70 musakraca. To sam saznao kad sam joj rekao da je njenu drugaricu od 15 godina priveo moj mladji drug i da mu je ona rekla da joj je 44. i da je taj pobegao glavom bez obzira. Ja onako zgrozen to kazem, a ona "Nista cudno. Ona je po prvi put izasla u grad sa 13 godina i prvo vece se... khm... A ja sam vec presla 70". Danas ima muza, decu...