JEDAN DEO TELA NA MUŠKARCU NEPOGREŠIVO OTKRIVA VELIČINU NJEGOVOG POLNOG ORGANA: Sve ćete znati i pre nego što se SKINE

Autor:

Lifestyle

04.04.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razotkriveni mitovi.

JEDAN DEO TELA NA MUŠKARCU NEPOGREŠIVO OTKRIVA VELIČINU NJEGOVOG POLNOG ORGANA: Sve ćete znati i pre nego što se SKINE

Foto: pexels.com

Par

Hirurg specijalizovan za se*sualno zdravlje kaže da ne možete odrediti veličinu penisa samo gledajući ruke i stopala muškarca. Doktorka Rena Malik je u ponedeljak dala izjavu u podkastu Dnevnik jednog generalnog direktora, i razbila je stereotip da su momci sa većim stopalima bolje obdareni.

Međutim, hirurg koji radi na Beverli Hilsu i u Irvajnu u Kaliforniji, rekao je da postoji jedan deo tela koji može tačno da pokaže veličinu penisa.

- Postoji jedna studija -  to je japanska studija u kojoj su gledali samo japanske muškarce, tako da postoje neka ograničenja, ali su izmerili sve ove delove tela i dužinu penisa i otkrili da je dužina nosa u vezi sa dužinom penisa, a ne ruke ili stopala.

Malik je rekla da stručnjakinja nije otkrila da li je videla druge studije koje povezuju veličinu nosa sa veličinom penisa, ali je rekla da je definitivno primetila porast pacijenata koji paniče zbog svog zaostajanja, piše "Njujork post".

Ona tvrdi da postoji uređaj koji može da produžni muški polni organ.

- Ovo su uređaji koji su napravljeni da produže penis, ali su takođe napravljeni za muškarce koji imaju nešto što se zove Pejronijeva bolest - objasnila je doktorka.

Foto: shutterstock.com

Prosečna veličina penisa koji nije u erekciji je 9 centimetara

Prema klinici Mejo, Pejronijeva bolest je "stanje u kome se formira fibrozno ožiljno tkivo u dubljim tkivima ispod kože penisa" koje izaziva zakrivljene i bolne erekcije.

Takođe, može skratiti penis dok je u erekciji. Ističe da taj uređaj može da povećati dužinu penisa do 2 cm. Međutim, muškarci zabrinuti za veličinu svog penisa ne treba da se plaše.

Prošle godine drugi doktor je izjavio da većina muškaraca ima veličinu prosečnog penisa i nije često da neko ima više od 14 cm.

Doktor Jen Kaudle je ispričala detalje u snimku na TikToku u pokušaju da promeni očekivanja o dodacima i uništi moto "veličina je važna".

- Prosečna veličina penisa koji nije u erekciji je 9 centimetara, a prosečna veličina penisa u erekciji je 14 centimetara. Da li ste znali? Zapravo je kraće nego što mislim da bi mnogi ljudi uopšte mogu da zamisle - ističe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading