NAKON 15 GODINA OD SMRTI NATAŠE, GLUMAC PATI: Njegova supruga prošla je PAKAO, on tražio da je isključe sa aparata (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča sa tragičnim krajem.

NAKON 15 GODINA OD SMRTI NATAŠE, GLUMAC PATI: Njegova supruga prošla je PAKAO, on tražio da je isključe sa aparata (FOTO)

Foto: Credit: g49 / Zuma Press / Profimedia

Lijam Nison, slavni glumac, suočio se sa teškom patnjom nakon iznenadnog gubitka svoje voljene supruge Nataše Ričardson. Iako je bio u braku sa jednom od najslavnijih žena Holivuda, Nison je isticao da je Nataša jedina žena koju je voleo do te mere da ni danas ne može da je zaboravi.

Petnaesta godišnjica smrti Nataše Ričardson donela je vidljivu tugu na Nisonovo lice dok je šetao ulicama Njujorka. Godine su ostavile trag na njemu, a patnja je bila očigledna pred okupljenim fanovima.

Nataša Ričardson preminula je u 46. godini od posledica krvarenja u mozgu, nakon što je doživela nezgodu na skijanju u Kanadi. Iako nije pokazivala znake teške povrede, nekoliko sati kasnije preminula je u njujorškoj bolnici, ostavljajući iza sebe supruga i dvojicu sinova.

Lijam Nison je podelio bolne detalje o trenutku kada je saznao za povredu svoje supruge, kao i o teškoj odluci da isključi aparate koji su je održavali u životu, piše "Glossy".

Foto: Credit: g49 / Zuma Press / Profimedia

Glumac je voleo Natašu Ričardson koja je preminula od posledica krvarenja na mozgu


Ljubavna priča koja je prekinuta tragičnom smrću

Lijam i Nataša bili su jedan od parova kojima su zavideli ljudi sve dok ih strašna tragedija nije razorila. Njihova ljubavna priča ostaje jedna od najlepših, ali i najtužnijih priča Holivuda.

Par je dobio dvojicu sinova, Majkla i Danijela, pre nego što je tragični događaj prekinuo njihovu srećnu porodičnu idilu.

Lijam Nison je, uprkos tuzi koja ga prati, nastavio da se bavi svojom karijerom i ostaje upamćen kao jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading