NA OVA PITANJA O INTIMNIM ODNOSIMA SVAKA ŽENA ŽELI ODGOVOR: Šta je "gadno" u krevetu, a NEOPHODNO, i kako nagovoriti partnera na višestruko uživanje

Autor:

Lifestyle

10.03.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od oralnog intimnog odnosa do trojke - sva pitanja i odgovori za koje se žene interesuju.

NA OVA PITANJA O INTIMNIM ODNOSIMA SVAKA ŽENA ŽELI ODGOVOR: Šta je "gadno" u krevetu, a NEOPHODNO, i kako nagovoriti partnera na višestruko uživanje

Foto: shutterstock

Lepa devojka

Da li biti u ljubavi (vezi, braku) znači imati i dobar intimni odnos? Ne baš. Terapeutkinja za intimne odnose Trejsi Koks odgovorila je na šest pitanja koja zanimaju svaku ženu u pogledu stvari koje se dešavaju u krevetu za "Dejli mejl". 

1. Da li treba da raskinem ako ne doživljavam vrhunac sa partnerom?

- Prvo, ako ste žena koja ovo čita jer većina muškaraca retko ima problema s vrhuncem - jedna je stvar odbaciti muškarca koji uopšte ne pokušava da sazna zašto niste doživele vrhunac ili ne pokušava da popravi situaciju. Sasvim drugo, odbaciti ljubavnika koji svaki sat provodi očajnički da nađe tehnike za postizanje.

2. Šta je gore dosadan se*s ili nikakav?

- Se*sualna apstinencija može pomoći u pokretanju zaostalog ljubavnog života jer smo ponekad toliko ukorenjeni u obrascima odnosa da je jedini izlaz da obrišemo sve i počnemo iznova. Ako vam je intiman život u lošem stanju, toplo bih preporučila da pronađete dobrog terapeuta. Ako želite odmor, napravite pauzu oko dve do tri nedelje ili primenite "zabranu" vrhunca za sledeći mesec. Ako zabranite bilo šta što volite oboje ćete žudeti za odnosima.

Foto: Shutterstock

Pitanja na koja svaka žena želi da zna odgovor

3. Da li moram da pružim partneru oralan odnos?

- Odbijanje oralnog se*sa s ne znači samo oduzimanje onog koji donosi veliko zadovoljstvo – za žene je to često jedini put do vrhunca. Nazovite to odvratnim ili recite da vam se to ne sviđa, ali 36 odsto žena i 31 odsto muškaraca oseća se nesigurno u vezi s izgledom svojih genitalija, pokazalo je novo istraživanje provedeno na 1.000 Evropljana i Amerikanaca (zava Med) o tome šta im je činilo nelagodu tokom odnosa. Oralni se*s je najintimniji deo se*sa.

4. Da li afera može spasiti odnos?

- Postoji teorija da se*s sa strane može zagrejati se*s u braku/dugoj vezi. Imati aferu kako biste začinili odnos sa svojim dugogodišnjim partnerom stvarno je suluda ideja - s druge strane, ne možete pobeći od činjenice da je afera često zanimljiva. Jedan od razloga zašto su afere takve je taj što dele mnoge elemente koje ima veza na početku: avanturu, novost, nekoga sa kime niste to radili već 10.000 puta.

5. Ako smo od skoro zajedno, da li se odnos sa bivšim računa kao prevara?

- Naravno i to može imati katastrofa posledice za sve uključene, ako spavate s bivšim dok nešto započinjete s nekim drugim.

6. Kako da predložim odnos u troje?

- Čak i ako se uvek šale s tim, ne znači da neko to stvarno želi da isproba. Isto tako, ako vi imate fantaziju da znate kakav je osećaj spavati sa ženom probajte ovako. Dva scenarija su moguća, a ako hoćete da rizikujete i predložite odnos u troje, pretvarajte se da ste to pročitali negde i pitajte partnera šta on misli o tome. Njegova reakcija će vam sve reći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading