MUŠKARCI, AKO JOJ OVO KAŽETE U KREVETU - SVE ĆE PRŠTATI: Svaka će PASTI na to, nije ništa komplikovano!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni odnosi su danas jedna veoma komplikovana tema.

MUŠKARCI, AKO JOJ OVO KAŽETE U KREVETU - SVE ĆE PRŠTATI: Svaka će PASTI na to, nije ništa komplikovano!

Foto: shutterstock

Čini se da nekada veoma proste i jednostavne stvari jako komplikujemo. Ljubavne odnose smo na neki način izopačili, pa izgleda da nikoga do kraja ne možemo da fasciniramo ili mu udovoljimo. 

Se*solog dr Emili Mors otkriva ključ za uzbuđujuće intimne odnose!

Doktorka Emili Mors podelila je ključnu rečenicu koja može da unapredi strast u spavaćoj sobi, a to je pitanje: "Da li ti se ovo sviđa?".

Ističe da čak i ako smatrate da poznajete sve želje svog partnera, postavljanjem ovog pitanja otvarate prostor za potvrdu uzbudljivosti trenutnog čina ili dajete partneru priliku da izrazi svoje stvarne želje.

Republika

Foto: Shutterstock

Ovo će raznežiti svaku ženu

 

Osvajajte partnera i kada ste u vezi

Ona naglašava da neki ljudi možda očekuju da će partner intuitivno razumeti sve njihove se*sualne želje, ali to često nije realno. Postavljanje ovog pitanja tokom intimnog odnosa omogućava partnerima da međusobno potvrde zadovoljstvo, što vodi dubljoj povezanosti i poboljšanoj komunikaciji u svim aspektima života.

Emilin pristup dobijanja povratnih informacija tokom se*sualnog čina doprinosi većem zadovoljstvu, što je ključ uspeha u intimnom odnosu.

Reakcije korisnika na njen savet ukazuju na to da mnogi cene ovo pitanje kao način stvaranja uzbuđenja i unapređenja se*sualnog iskustva.

Neke stvari su veoma proste i samo je potrebno malo obratiti pažnju na to šta našem partneru prija i kako se oseća. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading