BILA U JE "DIVNOJ" VEZI ČETIRI MESECA, A ONDA JE OVO SAZNALA: Jedan telefonski poziv je SVE promenio, u trenutku se zaledila!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

22.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko go da verujete ljudima, potrebana je doza opreza.

BILA U JE "DIVNOJ" VEZI ČETIRI MESECA, A ONDA JE OVO SAZNALA: Jedan telefonski poziv je SVE promenio, u trenutku se zaledila!

Foto: TikTok/printscreen

Amanda Ferguson podelila je svoje iskustvo iz sveta upoznavanja i veza, otkrivši kako je saznala da je muškarac s kojim je srećno izlazila zapravo već bio zauzet, i to sa devojkom s kojom je živeo već pet godina.

- Viđali smo tri ili četiri meseca, bilo je sve prilično dobro - rekla je Amanda, ističući da je postojalo nekoliko "crvenih zastava" koje je ignorisala.

- Često je otkazivao viđanje, ali živimo sat i po, dva sata udaljeni jedno od drugog, pa je to bilo u redu - dodala je.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Ona je mislila da joj "cveta" u vezi, a on je bio zauzet


Neočekivani detalji otkriveni na njegovom rođendanu

Sve do momakovog rođendana, Amanda nije imala sumnje u njegovu vernost. Međutim, spontani telefonski poziv otkrio je detalj koji je sve promenio.

Kada je pokušala da dogovori planove za njegov rođendan putem FaceTime-a, na drugom kraju linije se javila druga devojka koja je burno reagovala na Amanda.

- Zamrzla sam se i bila zbunjena pre nego što se pojavio momak i oteo telefon iz tuđe ruke, prekidajući poziv - pisala je Amanda. Nakon toga, pokušala je da ga ponovo pozove, ali ili joj je broj bio blokiran ili je njegov telefon bio isključen.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Nije ni slutila da njen dečko ima devojku

 

Sledećeg dana, stvari su postale jasnije kada je shvatila da je momak već bio zauzet. Njegova devojka joj je poslala poruku i otkrila detalje njihove intenzivne veze koja je trajala mesecima.

- Praktično mi je rekla kako su njih dvoje bili u vezi pet godina. Raskinuli su prošle godine na kratko, ali su se pomirili - rekla je Amanda. Tokom njihovog razgovora, otkrila je da je momak zapravo živeo sa tom devojkom tokom celog perioda dok je "razgovarao" sa Amandom.

- Praktično je lagao i mene i nju, igrajući se sa njom na loš način, ali istovremeno i sa mnom - otkrila je Amanda.

Ova priča je šokirala sve, a komentari ispod videa odražavaju nevericu i šok zbog cele situacije.

- Smešnije je svaki put kad čujem. Ovi koji varaju su definitivno ludi -napisao je drugi.

Amanda je hrabro podelila svoje iskustvo kako bi upozorila druge na potencijalne opasnosti u svetu upoznavanja i veza. Njen slučaj jasno pokazuje da ponekad stvari nisu onakve kakvima se čine, te da je oprez uvek potreban prilikom ulaska u nove veze. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading