OVO MORATE DA PROBATE SA PARTNEROM AKO NISTE: Zaboravićete na sve KOČNICE i upustiti se u pravu avanturu STRASTI!

Autor: M.O.

Lifestyle

16.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je vođenje ljubavi prešlo u rutinu, vreme je za ovo.

OVO MORATE DA PROBATE SA PARTNEROM AKO NISTE: Zaboravićete na sve KOČNICE i upustiti se u pravu avanturu STRASTI!

Foto: shutterstock

Ako ste već u dugoj vezi, vrlo je verovatno da su vam neke stvari u krevetu postale sama rutina. 

Kako se rutine kod partnera menjaju, morate i vi da promenite neke stvari u vašoj vezi i na taj način je osvežite. 

Postoji nekoliko vrsta odnosi koji bi svi parovi trebali da praktikuju, a danas vam otkrivamo koje su to. 

Republika

Foto: Shuttestock

Ako vam je nestalo strasti, vreme je za ovo

 

Planirani odnos

Dosta ljudi nema pozitivno razmišljanje kada se radi o planiramom odnosu. Često je mišljenje da kada je nešto planirano, da tu nedostaje romantika i spontanost i na kraju efekat neće biti zadovoljavajući. Ipak, kada malo bolje sagledate, planirane stvari su uvek u životu najbolje. Odvojite vreme i posvetite se svakom detalju. 

Neplanirani odnos 

Svako od nas nosi tu malu iskru koja nas navodi da iskoristimo svaki slobodan trenutak koji nam u život pruža zadovoljstvo. Spontano vođenje ljubavi nam donosi najviše uzbuđenja jer asocira na slobodu i zabavu. 

Odnos koji oslobađa od stresa 

Kada doživite neprijatno iskustvo, vaša voljena osoba je ta koja može u jako kratkom roku da vas oslobodi od stresa. Vođenje ljubavi sa voljenom osobom je najbolji način da se oslobodite stresa, samim tim kada ste nervozni nemojte da odbijate osobu već je prigrlite. 

Neobičan odnos 

Iako vam nekada nije do odnosa, trebalo bi da se žrtvujete za svoj tim. Ponekad vam verovatno nije do s*ksa, ali šta je sa vašim partnerom? Svakako "ne" je odgovor na koji imate pravo u vezi, ali nekad biste mogli da se sa voljenom osobom upustite u s*ksalnu avanturu iz nesebičnih razloga. Čak i ako dakle niste nešto preterano raspoloženi za s*ks, a vaš voljeni deluje vrlo zagrejano, pristajanje na njegovu inicijativu je čin koji će vam on uzvratiti prvom prilikom.

Avanturistički odnos 

Svi parovi bi trebalo da imaju povremeno s*ks koji je avanturistički nastrojen. Pod avanturističkim podrazumeva se s*ks van spavaće sobe koji isključuje standardne poze. Dakle nešto poput s*ksa na zadnjem sadištu auta, u đakuziju, kadi, pa čak i na kuhinjskom pultu. Takođe promena poze donosi novi nivo interesovanja vašem s*ksualnom činu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading