LJUBAVNA PRIČA ĐOKOVIĆA IMALA JE TUŽAN KRAJ: Danas njegova bivša drži drugog za ruku, a izgleda kao avion (FOTO)

Autor:

Lifestyle

26.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šestogodišnje veze, stavili su tačku na veliku ljubav.

LJUBAVNA PRIČA ĐOKOVIĆA IMALA JE TUŽAN KRAJ: Danas njegova bivša drži drugog za ruku, a izgleda kao avion (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Đorđe Đoković, najmlađi brat teniske zvezde Novaka Đokovića, oženio se izabranicom i voditeljkom Saškom Veselinov. Trodnevno slavlje bilo je raskošno i veselo, a sudeći po snimcima na društvenim mrežama, provod je bio fenomenalan. Mladenci su bili najveseliji, a Đorđe nije krio koliko je srećan pored Saške. Nedavno, oni su krstili sina, a Saška je bila predivna u nežno beloj dugoj haljini.

Tijana Ralić

Ipak, Đorđev život obeležila je još jedna velika ljubav. Naime, Đorđe je šest godina bio u vezi sa Tijanom Ralić koja je, kako je jednom prilikom otkrila na Instagramu, studirala u Milanu gde je i diplomirala, dok je Đorđe radio u Beogradu. Iako je sve slutilo na veridbu, par se rastao zbog česte razdvojenosti. Tijana je priznala da joj je bilo veoma teško nakon raskida, ali je naglasila da čekanje ne vredi i da je raskid veze nakon toliko vremena jedini ispravan potez.

Foto: Instagram/Tijanaar, ATA Images

Tijana Ralić je bila u vezi sa Đorđem Đokovićem

Iako je Đorđe sada srećno oženjen, njegova prošla veza je ostavila traga na oboje, a Tijana je hrabro progovorila o raskidu, pružajući podršku svima koji se suočavaju sa sličnim situacijama.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - rekla je ona jednom prilikom o potencijalnoj svadbi sa Đorđem Đokovićem.

- Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijanaaar

Danas, Tijana ima šestomesečnog sina Luku sa kojim rado nasmejana pozira za društvene mreže i ne odvajaju se. Često je isticala da je to njen pravi, životni saputnik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading