URADITE OVO I "PONOS" ĆE VAM BITI OGROMAN: To rade zvezde filmova za odrasle, a žene OTKIDAJU - bićete nam zahvalni!

Autor:

Lifestyle

21.01.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom triku uči vas terapeutkinja za intimne odnose.

URADITE OVO I "PONOS" ĆE VAM BITI OGROMAN: To rade zvezde filmova za odrasle, a žene OTKIDAJU - bićete nam zahvalni!

Foto: Shutterstock

Veličina penisa

Se*sualna edukatorka otkriva trikove koje muški po*no glumci koriste kako bi njihov ponos izgledao impresivnije na ekranu, uključujući i nekoliko trikova koje svako može isprobati. Kako kaže Katlin Neal, muški glumci izgledaju kao da su obdareni, ali zapravo koriste nekoliko trikova kako bi ti atributi izgledali impresivnije nego što zaista jesu.

- Svako ko koristi Instagram može potvrditi moć dobrog svetla i pravog ugla - objašnjava ona.


Moć svetla i ugla kamere

Katlin ističe da se ne samo kamera postavlja na strategijska mesta, već se i cela scena osvetljava kako bi muški polni organ izgledao veći.

- Postoji cela ekipa ljudi čiji je posao da se pobrine da se ovo ostvari - dodaje ona.


Muškarci koji sami procenjuju svoje atribute najčešće nisu u najboljoj poziciji da steknu jasnu sliku o tome kako stvarno izgleda njihova muškost.

- Dobro je poznato da polni organi izgledaju veći sa strane, kao u filmovima za odrasle, nego što izgledaju odozgo - kaže Katlin.

Foto: Shutterstock

Da bi muški polni organ izgledao veće pazite na svetlo

Odabir partnerke i fizički izgled


Ne samo da se muški glumci biraju zbog svojih impresivnih organa, već se i njihove ženske koleginice biraju kako bi oni izgledali još impresivnije, tvrdi terapeutkinja. Većina žena u po*nografiji obično se bira i prema visini. Tako je vodeća zvezda filmova za odrasle  Angela White visoka svega 157cm, baš kao i njene koleginice Lana Rhoades i Riley Reid, piše "Dejli star".

Trikovi koje skoro svako može primeniti

Iako većina muškaraca nema celu filmsku ekipu koja bi maksimalno iskoristila njihove atribute, Katlin tvrdi da postoji nekoliko trikova koje skoro svako može primeniti.

- Prvo, morate malo da smršate. Na penisu gotovo da nema masnog tkiva, ali ga ima u okolnim delovima tela, pa gubitak par centimetara na stomaku i butinama može učiniti da vaš ponos dođe do izražaja. Druga stvar koju možete uraditi je sređivanje. Ako obrijete ili sredite stidne dlake, vaš penis će izgledati veći - kaže ona.

Takođe naglašava da nikada nije loše malo se srediti tamo dole, jer "to pokazuje da zaista poštujete svog partnera i sebe."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading