NJEGOV POKLON OTKRIVA KOLIKO VAS VOLI: Mislite da NIJE BITNO, ali može reći sve o njegovim pravim OSEĆANJIMA!

Autor: Republika/M.Ognjeović

Lifestyle

21.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratite pažnju na to kakav ste poklon dobili.

NJEGOV POKLON OTKRIVA KOLIKO VAS VOLI: Mislite da NIJE BITNO, ali može reći sve o njegovim pravim OSEĆANJIMA!

Foto: Shuttersrock

Koliko god se trudili neke stvari da sakrijete, sve se na kraju vidi, pogotovo u vezama. Iako ponekad izgledaju stvari kao da su nebitne sitnice, poput poklona, mogle bi biti ključne u dešifrovanju pravih osećanja vašeg partnera. 

Da li se zaista potrudio oko poklona ili je kupio prvu stvar koju je video u prodavnici. Odmah se po poklonu vidi nedostatak volje, i da li je nešto kupljeno eto čisto da se obavi data "dužnost". 

Republika

Foto: shutterstock

Poklon možen dosta da otkrije o njegovim osećanjima prema vama

Originalni pokloni za posebne prilike


Kada dođe vreme za slavlje voljene osobe, uvek želimo da pronađemo savršen poklon koji će izraziti našu ljubav i pažnju. Ukoliko želite da iznenadite nekoga na poseban način, razmislite o originalnim poklonima koji će izmamiti osmeh na lice vašeg prijatelja ili partnera.

Veoma lični poklon


Za one koji cene lični dodir, idealan poklon može biti lančić s privjeskom s vašim imenima ili prvo izdanje omiljene knjige iz djetinjstva. Ovi simbolični pokloni mogu izraziti duboku povezanost i pažnju prema osobi kojoj su namenjeni.

Pre(skupi), pre(veliki), megalomanski poklon


Ako želite da ostavite snažan utisak, možete se odlučiti za neki preveliki poklon poput avionskih karata za egzotičnu destinaciju ili medvjedića koji je veći od stana. Ovi pokloni definitivno ostavljaju bez daha, ali zahtevaju i posebnu pažnju prilikom izbora.

Romantičan poklon


Za sve ljubitelje romantike, rezervacija za romantičan vikend ili večera u skupom restoranu mogu biti savršeni pokloni koji izražavaju duboke emocije i pažnju prema partneru.

Potpuno personalizovan poklon


Pokloni koji su potpuno personalizovani, poput ugraviranih satova ili nakita, mogu izraziti posebnu pažnju i trud uložen u odabir poklona. Ovi pokloni su savršeni za izražavanje dubokih emocija i posebne veze sa voljenom osobom.

Poklon za zajedničko korišćenje


Kurs kuvanja za dvoje ili izlet za dvoje mogu biti sjajan način da izrazite želju za provođenjem vremena zajedno i jačanjem veze sa partnerom.

Poklon koji ste tražili


Ponekad je najbolje jednostavno pitati osobu šta želi. Ovakvi pokloni izražavaju pažnju i želju da udovoljite željama voljene osobe.

Predvidljiv poklon


Ako ste u nedoumici, parfem, bon za omiljenu prodavnicu ili komad nakita uvek su siguran izbor koji izražava pažnju i želju da obradujete voljenu osobu.

Dizajnerski poklon


Za ljubitelje luksuza, poklon od nekog poznatog brenda ili "statement" torbica mogu izraziti posebnu pažnju i želju da razmazite voljenu osobu.

Sitan, ali bitan poklon


Nekada je sitan poklon poput uokvirene slike ili ključeva od stana simboličan način da izrazite ljubav i pažnju, bez obzira na finansijske mogućnosti.

Poklon kupljen reda radi, usput


Jeftin parfem ili šolja iz prodavnice mogu biti pokloni koji izražavaju želju da obradujete voljenu osobu, čak i kada ste u žurbi ili niste imali vremena za detaljan odabir.

"Baš me briga" poklon


Ponovljeni pokloni ili nešto kupljeno "usput" mogu izraziti nedostatak pažnje i truda prilikom izbora poklona.

"Uopšte se ne razumemo" poklon


Nekada poklon može izraziti nedostatak razumevanja i pažnje, poput naušnica koje ne odražavaju stil osobe kojoj su namenjene. Važno je uvek pažljivo razmotriti interesovanja i želje voljene osobe prilikom odabira poklona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading