NA PET NAČINA MOŽETE DA DOŽIVITE VIŠESTRUKI VRHUNAC: Pogađa sva čula u centar, posle ovoga SAMO ĆETE TRAŽITI JOŠ I JOŠ!

Autor:

Lifestyle

07.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekima će možda biti potrebno malo vremena da dođu do "cilja".

NA PET NAČINA MOŽETE DA DOŽIVITE VIŠESTRUKI VRHUNAC: Pogađa sva čula u centar, posle ovoga SAMO ĆETE TRAŽITI JOŠ I JOŠ!

Foto: shutterstock

Ako želite da isprobate nešto novo, višestruki orgazam može biti zabavno iskustvo. Možda se osećate umorno i nemate volje za intimnim odnosima, a višestruki vrhunci su retki. Ipak, svako može da isproba sledeće savete koji će mu pomoći u postizanju višestrukih orgazama. Pročitajte savete u nastavku.

1. Napravite pauzu

Sara Beri, terapeutkinja za odnose iz Ujedinjenog Kraljevstva tvrdi da nekada morate napraviti pauzu. Ako vidite da ne možete da postignete orgazam onda napravite pauzu nekoliko sekundi ili minuta.

Ovo kratko zaustavljanje može omogućiti vašem telu da se odmori i ponovno pokrene, ali vam ne daje dovoljno vremena da potpuno prestanete da budete uzbuđene. 

2. Usporite partnera

Zaustavljanje ili smanjivanje stimulacije tačno kada dođete do "ivice" svog vrhunca. Sačekajte malo sa stimulacijom. Ponovo je pokrenite. Tada možete da isprobate novu tehniku koja znači da nastavite stimulaciju bez prestanka. To može rezultirati kontinuiranim nizom orgazama ili jednim produženim vrhuncem, piše "Insider".

Foto: Shutterstock

Zaustavljanje ili smanjivanje stimulacije tačno kada dođete do "ivice" svog vrhunca

3. Vežbe

Probajte vežbe koje jačaju mišiće dna karlice.

- Naši mišići karlice grče se kad doživljavamo vrhunac - kaže Beri, a jačanje tih mišića može vam pomoći da doživite višestruke i intenzivnije orgazme.

Da biste vežbali zamislite da sprečavate mokrenje usled toka -  mišići koje za to koristite su mišići dna karlice. Izvođenje vežbi u kojima stežete, držite i otpuštate te mišiće nekoliko puta zaredom može pomoći u njihovom jačanju tokom vremena. 

4. Samozadovoljavanje

Vežbanje zatezanja mišića karlice dok se zadovoljavate može vam pomoći da uvežbate te mišiće za višestruke orgazme, kaže ona. To je zato što izvođenje tih vežba povećava protok krvi u vulvu i vaginu, što dovodi do većeg uzbuđenja. Samozadovoljavanje pomaže u istraživanju sopstvenog tela i prepoznavanju onoga što smatrate prijatnim. Poznavanje načina na koji vaše telo voli da doživi zadovoljstvo može vam pomoći da o tome komunicirate sa svojim partnerom, što će vam pomoći da doživite više vrhunaca.

5. Stimulišite različita područja

- Postoji nekoliko različitih načina na koje žene mogu doživeti orgazam - kaže ona, a svaki od njih uključuje stimulaciju različitog dela vulve, vagine ili anusa. Vrste orgazama uključuju:

klitoralni, analni, g tačka, c tačka i p tačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading