HIT SVADBA U SRBIJI - MLADA IZ AFRIKE ZAPEVALA "VIDOVDAN": Mladoženja u TRANSU, odmah uradio OVO, svima suze u očima (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

10.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete ostati ravnodušni.

HIT SVADBA U SRBIJI - MLADA IZ AFRIKE ZAPEVALA "VIDOVDAN": Mladoženja u TRANSU, odmah uradio OVO, svima suze u očima (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/triballyrian

Snimak koja je nedavno objavljen na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju i oduševljenje kod ljudi. Ubrzo je postao viralan i pogledalo ga je čak pola miliona ljudi. Naime, na jednom venčanju koje se održalo u Srbiji, mlada iz Afrike iznenadila je svog supruga tako što je otpevala njegovu omiljenu pesmu na srpskom jeziku. Reč je o pesmi "Vidovdan", čiji su stihovi "Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo" posebno oduševili mladoženju što ga je bacilo u trans, te je odmah kleknuo ispred nje.

Kako se vidi na snimku, mlada je sa velikim samopouzdanjem otpevala pjesmu, a njen suprug je bio očaran njenim glasom i gestom. On se čak spustio na kolena i glasno pevao sa njom, što je dodatno izazvalo oduševljenje i suze prisutnih gostiju na venčanju.

Foto: TikTok/triballyrian

Mlada peva na svadbi za mladoženju


Video snimak se brzo proširio društvenim mrežama, a komentari su bili ispunjeni pozitivnim reakcijama. Mnogi su se divili hrabrosti i ljubavi mlade prema svojoj novoj porodici i kulturi, dok su drugi isticali kako je ovo još jedan dokaz da muzika nema granica i da nas ona može povezati i ujediniti.

Osim ljubavi i hrabrosti, ova video naglašava i bogatstvo i raznovrsnost kultura, te kako se one mogu preplitati i dopunjavati na najlepši mogući način. Takođe, upućuje nam i na važnost otvorenosti i prihvatanja različitosti, bez obzira na nacionalnost i poreklo.

Lepi komentari ispod videa samo su se nizali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading