MILICA IZ BORA JE "UPECALA" MILIONERA IZ KAZAHSTANA PA PROGOVORILA O SVOM ŽIVOTU: Devojkama koje žele "DOBRU" udaju poručuje OVO (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

25.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi joj zavide i pišu razne negativne komentare zbog njenog životnog stila, a u razgovoru za Republiku otkrila je kako je to biti žena bogataša.

MILICA IZ BORA JE "UPECALA" MILIONERA IZ KAZAHSTANA PA PROGOVORILA O SVOM ŽIVOTU: Devojkama koje žele "DOBRU" udaju poručuje OVO (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/Milca Polskaya

Za atraktivnu Milicu Polskaju ste sigurno bar jednom čuli. Nekada obična devojka iz Bora, danas je majka četvoro dece, koja u Kazahtanu živi život koje bi mnoge devojke poželele. U intrevjuu za "Republiku" otkrila je prve momente koji su joj obeležile život.

- Život pre same udaje je jako srećno detinjstvo i odrastanje, stvarno ne bih ništa promenila. Studirala sam Pravni fakultet i bila na bužetu, sve se svodilo na predavanja, čitaonicu, teretanu i spavanje. Petak i subota žurke i tako u krug - ispričala nam je.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Milca Polskaya

Milica iz Bora, sada je milionerka i majka četvoro dece

Upoznala je ljubav svog života

Emirati su za nju bili prava prekretnica, tada je u jednom noćnom klubu upoznala sadašnjeg muža, bogatog Kazahstanca, za kog se kasnije i udala. U braku su od njene 22. godine, a njihova ljubavna priča će vas raznežiti.

- Osvajao me je postepeno. Kada je na prvom sastanku došao sa buketom ruža i nekom bombonjerom koju je sam "napravio" - svaku čokoladicu je birao, to me je oduševilo na početku. Mislim da čak imam i neku sliku te bombonjere i dan danas - priseća se.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Milca Polskaya

Mnogi se pitaju kako njen suprug izgleda

Kada je šira javnost saznala da će se udati za imućnog muškarca, devojke na društvenim mrežama poželele su savete od nje. Ipak, ona tvrdi da nije sve u novcu. 

- Zarada muškarca nema veze sa time koliko je on galantan. Pod “galantan “ podrazumevam i to da on može dnevno da zaradi 2000 dinara i da kupi buket od 1000. Može takođe da zarađuje 10.000 evra mesečno a da ne kupi ni to cveće. Važna je ljubav, paznja i poštovanje. Mi smo ljudi i dat nam je dar reči. Drage žene, iskoristite taj jezik. Recite muškarcu šta od njega želite, pričajte o svojim osećanjima, brigama i snovima. Muskarci ne mogu uvek da nam pročitaju misli.

Otkrila nam je kako je znala da je on pravi muškarac za nju.

- Više bih posmatrala nego pitala. Svako može da slaže. Gledala bih kako se ophodi prema konobaru - konobarici. Da li mi otvara vrata i pomaže da skinem kaput i tako neke sitnice. Devojke, gledajte, ne slušajte - komentariše.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Milca Polskaya

Milica je ponosna majka četvoro dece

Pored svakodnevnih obaveza Milica se trudi da u toku dana ispuni posao kako domaćice tako i supruge. Ona godinama unazad pazi na fizički izgled, te izgleda kao da svaki dan provodi u teretani, a svi se opravdano  pitaju kako uspeva sve da uskladi.

- Imam tri dečaka i devojčicu i ključna je organizacija. Volim da vodim računa o sebi prvenstveno zbog sebe same. Ne uspevam uvek sve. Nisam ni ja tip - top sređena sedam dana u nedelji ali je važno da se žena ne zapusti i da uvek bude čista i negovana. Prioritet su mi uvek deca - odgovorila je. 

Kako naše društvo nikada ne miruje, Milica se svaki dan susreće sa različitim negativnim komentarima i pitanjima zašto krije od javnosti supruga. 

- Svako ima pravo da napiše svoje mišljenje, tako da i ja imam pravo da odgovorim. Stvarno mi nije problem da se raspravljam sa hejterima, jer polovina ni ne zna ko sam. Njihovo je da pišu i pričaju a moje je da budem u žiži interesovanja. Oni izbace negativnu energiju, a ja uvek širim pozitivnu. Svakome se vraća ono sto daje. Kako zračiš tako privlačiš. Budimo malo bolji i život će biti bolji prema nama - poručuje Milica onima koji je ne vole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading