SRPKINJE KOJE SU POSTALE MILIONERKE NAKON UDAJE: Živele skromno pa zavele MOĆNIKE, jedna je bila STRIPTIZETA koja ga je "upecala" OVAJ način!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo je verovatno da nisu ni slutile u kakvom će se luksuzu u budućnosti "kupati".

SRPKINJE KOJE SU POSTALE  MILIONERKE NAKON UDAJE: Živele skromno pa zavele MOĆNIKE, jedna je bila STRIPTIZETA koja ga je "upecala"  OVAJ način!

Foto: www.profimedia.rs, Instagram,

Ove žene su sada već javnosti itekako poznate. One danas imaju milione, ali je pitanje da li kao male devojčice znale da će njihov život izgledati kao iz filma. 

Iako je mnogima odmah prvo na pamet padnu Sandra Maljničenko, Ivana Berendika, ali ni ove dame nisu ništa manje bogate!

Danijela Rajić

Srpska Kim Kardašijan je sada svima veoma poznata. Rođena je 1992. godine u Kvinsu, u Njujorku, gde je kasnije i radila kao go-go igračica. Baš na njenom poslu je i upoznala svoju ruku sreće - košarkaša Pola Džorža. 

 

 

Veza za jednu noć je ubrzo postala znatno komplikovanija, kada je Rajićeva jednog dana pronašla Džordža da mu saopšti da je nakon njihovog odnosa ostala trudna.

Njihova ljubavna priča ispraćena je brojnim skandalima, a oni su za medije govorili da im je teško zajedno, a da ne mogu jedno bez drugog.

Danas imaju troje dece. 

Slavica Eklston

Za ovu damu svi znaju. Kada je osvanula vest da je ona u vezi sa Bernijem Eklstonom, prvim čovekom Formule 1. svi su bili oduševljeni. Nikome nije smetala ni razlika u godinama koja je bila čak  28 godina.

 

 

Nakon razvoda od njega posle 23 godine braka, postala je bogatija za 1.2 milijarde dolara.

Jelena Jakovljević

Jelena Jakovljević Bin Drai jedna je od najuspešnijih jugoslovenskih manekenki, danas, veoma uspešna modna kreatorka.

 

 

Putovala je po svetu i kratko je živela u Italiji. 2001. godine je došla u Dubai kao jedan od prvih supermodela u regionu. 

2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Anika Božić 

Srpskinja rođena u malom mestu, a sada ima stan u Parizu sav u zlatu. Naime rođena je u  Sremskoj Mitrovic, a pre same udaje i promene života iz korena bavila se modelingom. 

 

Udajom za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, postala je jedna od najbogatijih žena na svetu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading