OVA POZA JE SAMO ZA NAJHRABRIJE PAROVE: Posle nje se u vaš život vraća STRAST kao nikada do sad, evo o kojoj je reč

Autor: M.O.

Lifestyle

13.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Garantuje maksimalni užitak.

OVA POZA JE SAMO ZA NAJHRABRIJE PAROVE: Posle nje se u vaš život vraća STRAST kao nikada do sad, evo o kojoj je reč

Foto: Shutterstock

Vatsyayana, autor "Kama Sutre", istražuje kvalitetne odnose među ljubavnicima i razmatra različite poze u seksualnom kontekstu.

Iako mnogi mogu prvi put pomisliti da "Kama Sutra" promoviše samo složene seksualne poze, zapravo je reč o zbirki raznovrsnih položaja, koji se protežu od najjednostavnijih poput misionarskog pa sve do onih koji zahtevaju veštine.

Naravno, posebno privlače pažnju najzahtevniji položaji, poput "stojećih tačaka". Ova poza zahteva da oba partnera budu spremni za eksperimentisanje i u formi.

Republika

Foto: shutterstock

Ova poza vam garantuje obostrani užitak

 

Kako se tačno izvode "stojeće tačke"?

Izvođenje "stojećih tačaka" zahteva pažljivu sinhronizaciju između partnera kako bi se postigao maksimalan užitak. Evo kako se tačno izvodi ovaj zahtevni položaj:

Žena treba da klekne na pod i osloni se laktovima na jastuk ili površinu na kojoj će se odnos odvijati. Neka bude udobno i stabilno postavljena.

Muškarac treba da kleči iza žene, blago savijene noge, koristeći jednu nogu za oslonac. Ovo mu omogućava da lakše ustane i kontroliše pokrete.

Nakon što su postavljeni, muškarac treba da postupno pristupi penetraciji, vodeći računa o udobnosti partnerke i komunikaciji.

Kada je penetracija uspešno izvedena, muškarac treba nežno da uhvati ženu za noge i postepeno je podigne, držeći je oko struka ili bokova. Žena treba da se osloni na muškarca i pridržava se za njega kako bi održala ravnotežu.

U ovoj poziciji, muškarac može prilagoditi ugao penetracije kako bi postigao optimalno zadovoljstvo za oboje. Duboka penetracija je olakšana ovim položajem.

Važno je da partneri komuniciraju tokom ovog položaja, kako bi se obezbedila udobnost i zadovoljstvo za oboje.

Ova poza zaista zahteva fizičku izdržljivost i komunikaciju između partnera. Pre nego što se odlučite da je isprobate, važno je da razgovarate o tome, osluškujete svoje telo i postepeno istražujete ovu opciju zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading