OD KONOBARICE DO HAREMA: Nataliju je ŠEIK okitio zlatom i oženio za SEDAM danam, a sada joj se život pretvorio u PAKO!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako zaista izgleda život žene udate za šeika.

OD KONOBARICE DO HAREMA: Nataliju je ŠEIK okitio zlatom i oženio za SEDAM danam, a sada joj se život pretvorio u PAKO!

Foto: printscreen/youtube/WOW

ŠEIK

Život u haremu je često idealizovan u popularnoj kulturi, ali važno je shvatiti da stvarnost nije uvek tako sjajna kao što se čini. Iako devojčice možda maštaju o takvom životu, treba imati na umu da je to zasnovano na romantičnoj i često nerealnoj predstavi.

Važno je imati realnu sliku o životu u haremu, te osvestiti da romantizirana predstava ne odražava stvarnost.

Godine 2007. Natalija je radila kao konobarica u jednom hotelu u Minsku. Tada su se u glavnom gradu Belorusije održavala takmičenja u streljaštvu, a koja je došao da gleda šeik Said bin Maktum al Maktum. Pre nego što će krenuti na otvaranje takmičenja, član vladajuće porodice Ujedinjenih Arapskih Emirata, poželeo je da se osveži, pa je naručio da mu u sobu donesu sok od pomorandže. Desilo se da je Natalija bila u smeni i ona je bila ta koja je donela piće princu.

Republika

Foto: printscreen/youtube/WOW

Šeik Said bin Maktum al Maktum

 

Ljubav između šeika i konobarice odmah je planula, a zgodan Arapin je nije imao dilemu: bez Natalije se neće vratiti kući. Nedelju dana kasnije, nećak vladara Dubaija zamolio je Natalijine roditelje da im daju blagoslov za ovaj brak, što su oni rado učinili.

Nakon što je tajno potpisao ugovor u Minsku, par je otišao u Dubai. Tada je Natalija konačno shvatila u kakvoj se bajci nalazi. Odmah su joj uručeni ključevi od vile sa 1.788 soba i 257 kupatila, potpuno optočenoj u zlatu, dobila je ličnog vozača i ormare krcate luksuznom odećom.

Sve bi bilo i više nego bajkovito, da nije bilo jedne sitnice.

Alijeva je šeiku bila druga žena. Njegovi rođaci su toplo prihvatili Nataliju, uključujući i prvu ženu, Saidu bin Maktum al Maktum, a koja je veoma lepo ophodila prema suparnici...

Nakon luksuznog venčanja u Dubaiju, Natalija je prešla u islam i počela da nosi ime Ajša al Maktum. Prošle su godine, ona je rodila ćerku po imenu Alija, a koju je otac naprosto obožavao. Natalija i šeikova prva žena su imale sjajan odnos, zajedno su odgajale decu, ali vremenom je romansa sa princom počela da bledi.

Republika

Foto: printscreen/youtube/WOW

Natalija Alijeva je druga po redu žena u haremu.

 

Iako je preuzela veru, Natalija nije mogla da se pomiri s tim da u muslimanskoj zemlji žene praktično nemaju pravo glasa. Različiti mentalitet i vaspitanje doveli su do toga da se 2015. šeik oženio sa trećom ženom. Onda su stvari postale još gore. Ljubav je izbledela, a ostao je samo zlatni kavez u kom je Natalija boravila...

Republika

Foto: printscreen/youtube/WOW

Šeik Said bin Maktum al Maktum sa svojom decom.

 

Sada živi praktično samo sa ćerkom. Šeik se stara da ima sve što poželi, ali se skoro ne viđaju. Ona i ćerka izlaze u šetnju samo do 16 h, a posle se povlače u svoje odaje jer su temperature u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ekstremno visoke.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, i živi kao ptica u zlatnom kavezu, o romansi konobarice i arapskog princa se i danas priča.

Društva danas teže ka većoj ravnopravnosti i jednakosti, pružajući ženama pravo na izbor, obrazovanje, karijeru i slobodu da izraze svoju individualnost. Treba biti svestan života u haremu i shvatiti da je to deo prošlosti koji ne odražava vrednosti i ciljeve modernog sveta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading