LJILJANA JE POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG SUPRUGA: Javno otkrila šta joj je sve radio "I DAN DANAS SE LEČIM"

Autor: N.J.

Lifestyle

15.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pokušala da se ubije zbog supruga, shvatila je koliko vredi.

LJILJANA JE POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG SUPRUGA: Javno otkrila šta joj je sve radio "I DAN DANAS SE LEČIM"

Foto: Printscreen/ YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Ljiljana iz Zemuna saznala je da je suprug vara. Nakon što se suočila sa istinom odlučila je da ostanu u braku, ali pošto joj to nije dalo mira odluka je pala - ostaviće ga. Ipak, sve je jednostavnije da se kaže nego da se uradi, a kada emocije prevagnu čovek uradi nešto što možda misli da nikada ne bi.

Kako kaže i dok su se zabavljali, a kasnije i u braku bio je večiti ljubavnik.  Sama objašnjava da je problem u njoj jer ga je mnogo volela. Imaju dvoje dece, a ovako je saznala da je vara:

- Pošto smo bili privatnici imali smo naše radnje, varao me je sa našim radnicama koje su bile mlađe od naše ćerke. Dešavale su se situacije kada se ćerka vraća iz grada sretne tatu u kolima sa koleginicom sa posla, a onda i priče "videli smo ti tatu ovde, ili onde", ali problem je bio što sam ga toliko volela da sam nažalost, na veliku žalost moje dece, pristala da ona trpe moju patološku ljubav. Ustanovila sam da ja sebe nisam ni volela ni poštovala čak mi je muž bio i pre dece. Bila sam zgodna, lepa i mlada, prestala sam da idem kod frizera, da se šminkam i oblačim onako kako sam se oblačila. Znači da sve ono što je trebalo da poboljšam, spuštala sam sebe na niži nivo i nisam imala volje da se više dokazujem - objašnjava u emisiji "RTS ordinacija".

Foto: Printscreen/ YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Ljiljana gostuje u emisiji

Na pitanje kako je prelomila da ostavi supruga, odgovara da je pokušala da se ubije.

- Više nisam našla nikakav izlaz, pokušala sam da idem na psihoterapije na koje mi on nije dao da idem, to sam morala da prekinem. Svi moji odlasci bilo gde bili su zabranjeni, kuća posao, kontrola do besvesti. Sa fizičkog na psihičko (zlostavljanje), to kada je psihičko krenulo da ide baš u beskonačnost nisam našla nikakvo drugo rešenje nego da uradim to što sam pokušala. Tri dana sam bila u komi, jedva su me spasili, lečim se i dan danas na Institu za psihijatriju kod doktorke koje me je naučila da živim i volim sebe, i da sam ta koja više vredi i koja je više uložila, a koja može i evo sad sam petnaest godina sama. Dobila sam stan, ispunjena, a sama i dobro sam - zaključila je ona.

Depresija je bila toliko duboka da je podigla ruku na sebe, ali očigledno da više nikada ne bi pokušala nešto ovako i sada je mnogo srećnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading