KAKO UOPŠTE MOŽE SVEKRVI DA ZAMERI OVAKO NEŠTO?! Žena ne zna za granice, čak joj i muž okrenuo leđa, svi se krste!

Autor:

Lifestyle

28.05.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznala je da ne može da izdrži probleme koje ima zbog svekrve.

KAKO UOPŠTE MOŽE SVEKRVI DA ZAMERI OVAKO NEŠTO?! Žena ne zna za granice, čak joj i muž okrenuo leđa, svi se krste!

Foto: Shutterstok

Ne kaže se džabe da kada je reč o odnosu svekrve i snajke, da se neki snalaze kao "kuća u plamenu". Jedna žena odlučila je da podeli svoje probleme sa savetnicom, a tiču se upravo svekrve. Tvrdi da joj takvo ponašanje pravi razdor u braku. Reč je o tome da svekrva i svekar dolaze kod njih kući na svaka dva meseca i ostaju deset dana. Oni ostaju dugo jer putuju sa drugog kraja zemlje i žele da provedu malo vremena sa njihovim detetom i njima.

Preferiraju posete na 10 dana, svaka dva meseca.

- Ne vole da putuju, pa onda dođu malo kod nas povremeno. Muž se slaže sa tim, a oni bi voleli da dolaze i češće. Ovo ne funkcioniše. Jadna sam. Volim ih, ali oni su neverovatno dosadni gosti i imaju mnogo želja. Njihova poseta na kraju uključuje svađu između supruga i mene i nivo stresa koji me plaši - priča žena za "Miror".

Foto: Shutterstock

Svađa žene i muškarca

Priznala je da se oseća iscrpljeno tokom tih dana kada su tu i dok se oporavi, sledeće putovanje odmah je iza ugla. Dodajte ovome opšti životni stres roditeljstva, finansijski stres, promenu posla i bolest, dođete do tačke pucanja. Ona smatra da uništavaju njihov brak i više puta je muža molila za pomoć, ali on ne želi ništa da preduzme.

Umesto toga, suprug predlaže da se ona suoči sa njegovim roditeljima, ali ne želi.

- Bojim se da ćemo se razvesti kako bih sačuvala zdrav razum i izašla iz ovih vrtloga poseta. Volim svog muža i ne želim da se to dogodi - dodaje.

Savetnica je u saglasnosti da ne treba ona da priča sa njegovim roditeljima, već on.

Šta mislite da li je žena preterala ili se opravdano nervira?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading