ONA JE ŽENA MILIONERA I NE ZNA ŠTA ĆE SA NOVCEM, ALI TVRDI DA NIJE SVE MED I MLEKO: Otkrila najgore stvari kada si u braku sa BOGATAŠEM - Mnoge će ovo RAZOČARATI

Autor: N.J.

Lifestyle

23.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak i milioneri imaju probleme.

ONA JE ŽENA MILIONERA I NE ZNA ŠTA ĆE SA NOVCEM, ALI TVRDI DA NIJE SVE MED I MLEKO: Otkrila najgore stvari kada si u braku sa BOGATAŠEM - Mnoge će ovo RAZOČARATI

Foto: Instagram/ lionlindaa

I milioneri imaju probleme, ali ovo je onaj tip problema koje bi svako poželeo da ima. Linda Andrade (23) je supruga milionera, a s obzirom na to da joj je jedina obaveza da bude lepa, sređena i da čeka supruga da dođe sa posla, otvorila je TikTok nalog. Tu često objavljuje zajedničke video snimke gde pokazuje koliko uživaju zajedno. 

Ona je supruga Rikija Andrade i sebe naziva "domaćicom iz Dubaija". Upravo zbog jednog od poslednjih videa, mnogi su je kritikovali jer je objasnila kakve to probleme ona ima. Istakla je da je to ono što njen život čini izuzetno teškim i razbesnela je korisnike pomenute društvene mreže. 

Foto: Instagram/ lionlindaa

Linda u restoranu

1. Pljačka

Prvi problem je za nju strah da ne bude opljačkana, što je odmah izazvalo bes.

Foto: TikTok/ lionlindaa

Lindin suprug

2. Uvek mora biti sređena

Na jednom od videa na TikTok - u pokazala je koji joj je drugi problem - da uvek bude sređena, našminkana ili kako ona kaže "uvek mora izgledati 10/10 sve vreme".

Foto: TikTok/ lionlindaa

Linda uvek mora da bude sređena

3. Hrana

Iako bi mnogi poželeli da su na njenom mestu posebno zbog ove stavke, ona tvrdi da je nervira što oko nje uvek ima mnogo hrane jer je izbirljiva. Tvrdi da je "hrana samo predstava", ali uvek pažljivo servirana kako bi sve lepo izgledalo.

 

4. Umor

Umor ne zbog bilo čega već zbog čestog putovanja.

Takođe pored navedenih problema, neka se tiču i njenog supruga pa se tako "plaši" drugih žena i tvrdi da one žele njenog muža. Zbog svega što je navela, mnogi su odlučili da komentarišu video. Najviše komentara zasniva se na kritikama koliko im ovakav način života deluje previše kontrolisano i iscrpljujuće, piše "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading