VRHUNAC DOŽIVLJAVA BEZ DODIRA I TVRDI DA JE OVAKAV NAJBOLJI: Sve radi uz pomoć jedne stvari, a desio joj se i dok ŠETA

Autor:

Lifestyle

11.05.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može da postigne orgazam bez dodira.

VRHUNAC DOŽIVLJAVA BEZ DODIRA I TVRDI DA JE OVAKAV NAJBOLJI: Sve radi uz pomoć jedne stvari, a desio joj se i dok ŠETA

Foto: shutterstock

Katarina Lavsin je seksualni terapeut. Odmah možete da shvatite čime se ona bavi, ali ovoga puta nije pokrenula pitanje odnosa među partnerima, nego nešto još intimnije o čemu je mnoge sramota da pričaju. Samozadovoljavanje je tabu temu definitivno, ali ono što ona praktikuje razlikuje se od svega što ste do sada čuli.

U intervjuu za South West News Service tvrdi da može imati vrhunac dok šeta i obavlja svakodnevne poslove.

- Mogu da šetam, a da imam orgazam. Osećam se kao kreten, ali to je supersila. Poslednjih sedam godina sam na seksualnom vrhuncu. U svojim 30 - im bila sam u vezi sa muškarcem koji mi je bio najbolji prijatelj, ali seksualne veze nije bilo. Imam prilično visok libido. Moja seksualnost je uvek bila u srži - rekla je.

Inače, njen posao je da vrati parovima intimnost, posebno ženama koje su u menopauzi, a smatra da je ključno pravilo da vežbate izvan spavaće sobe kako biste promenili stvari u njoj. Prva važna stvar koju je preporučila je sklanjanje fokusa sa teme vrhunca, jer mnogi intimne odnose vide samo kroz to.

Foto: Shutterstock

Žena doživljava vrhunac

Ona veruje da je seksualno zadovoljstvo "u korelaciji sa ukupnim kvalitetom života", ali kaže da seks ne mora nužno biti s partnerom.

- Radi se o negovanju naše seksualne energije i o tome kako možete produbiti vezu sa svojim telom. Seks je za mene bio transakcija. Ali ne mislim da mi muškarac izaziva orgazam. Sami određujete kvalitet svog vrhunca.

Stručnjak za erotiku takođe je objasnila da ljubav prema drugima često počinje ljubavlju prema sebi. 

- Dotaknite se svoje svesti, povežite se sa telima. Zatim izgradite samopouzdanje. Tada možete početi negovanje. Kako starimo, stičemo mudrost. Gledamo kako se naša tela drastično menjaju. Ona su posude i odlučujemo da se povežemo sa njima. Kako starimo, imamo pravo da nosimo oznake našeg tela. Samo zato što imate 70 godina, to ne znači da ne možete imati neverovatan intimni odnos - poručila je ona, a prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading