"PRATILA GA JE KAO ZALJUBLJENO ŠTENE, ON JOJ JE POSLEDNJA ŠANSA" Pevačica se nije odvajala od 40 GODINA MLAĐEG koji ima MRAČNU PROŠLOST ponadala se veridbi, a onda KRAH

Autor: N.J.

Lifestyle

02.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Šer i muzički producent Aleksandar stavili su tačku na ljubavnu priču prema tvrdnjama izvora.

"PRATILA GA JE KAO ZALJUBLJENO ŠTENE, ON JOJ JE POSLEDNJA ŠANSA" Pevačica se nije odvajala od 40 GODINA MLAĐEG koji ima MRAČNU PROŠLOST ponadala se veridbi, a onda KRAH

Foto: Tanjug-AP

Legendarna pevačica Šer (76)  već neko vreme bila je u vezi je sa muzičkim producentom Aleksandrom Edvardson od koga je starija čak 40 godina, a prvi put su se pojavili u Los Anđelesu na Nedelji mode i na taj način svima su stavili do znanja da su zajedno. Pisalo se da su se verili u decembru, a da je venčanje odloženo.

Zapravo, par je odlučio da stavi tačku na svoju ljubavnu vezu, a detalji raskida još uvek nisu poznati. Određeni mediji navode da oni zapravo nikada nisu ni bili vereni, te da su to samo glasine. 

Kako "Sun" prenosi osoba bliska ovom paru istakla je u kakvim su odnosima stvarno bili:

- Neko vreme je Šer pratila ovog dečka kao zaljubljeno štene, ali čini se da su maske pale.

- Ona ga sada vidi u skroz drugačijem svetlu - tvrdi drugi izvor.

Foto: Tanjug-AP

Šer i Aleksandar u zagrljaju

Veridba 

Ona je  prošle godine podgrejala glasine da su se verili kada je objavila verenički prsten na društvenim mrežama. Na Tviteru podelila je snimak predivnog dijamantskog prstena, na sve to videla se i njegova ruka kako otvara kutijicu. Ova objava podigla je buru na mrežama zbog čega komentari nisu prestajali, a čestitke su pristizale sa svih strana.

Nakon toga, ona se pravdala da je objavila video kako bi pokazala kakve nokte ima njen dečko, a ne zbog prstena. Ipak, nedelju dana pre te situacije, izvori za RadarOnline ističu da se ona ponadala da će se uskoro udati za njega.

Foto: Tanjug-AP

Pevačica Šer

- Šer je zaljubljena do ušiju. Zna da više nema puno vremena da pronađe "onog" i nakon dva propala braka i bezbrojnih katastrofa momaka, ovo bi joj mogla biti poslednja prilika i neće dopustiti da joj prođe. Naravno, njeni prijatelji su zabrinuti. Kako god između dvoje ljudi postoji razlika od 40 godina i 400 miliona dolara, naravno da brinete - kaže izvor.

Inače, Aleksandar je dugo bio u vezi sa starletom Amber Rouz, ona ga je optužila da je prevario sa 12 različitih žena, a sve to je i priznao kasnije. Ako je zaista došlo do raskida ove veze, pitanje prevare za sad ostaje negde u vazduhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading