BROJKA ĆE VAS IZNENADITI! Stručnjaci presudili koliko traje DOBAR intimni odnos, evo koje trikove možete koristiti da bi bilo što duže

Autor:

Lifestyle

14.03.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate li koliko dugo treba da traje dobar seks?

BROJKA ĆE VAS IZNENADITI! Stručnjaci presudili koliko traje DOBAR intimni odnos, evo koje trikove možete koristiti da bi bilo što duže

Foto: Shutterstock

Seks je individualna stvar, neko voli da traje kraće, drugi vole da je malo duže. Sigurno ste se bar nekada zapitali koliko seks stvarno treba da traje, postoji li neka određena brojka. Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Penn State otkrilo je da seks ne bi trebalo da traje dugo.

Stručnjaci smatraju da sve što traje duže od pola sata prelazi u nezadovoljstvo i dosadu.

Istraživači Erik Korti i Dženaj Gardni u istraživanje su uključili čak 59 stručnjaka za seksualnu terapiju, bračnih psihologa i porodičnih terapeuta.

Oni su podelili ljude odnosno seks u četiri kategorije prema trajanju:

Seks u trajanju 1 - 2 minuta svakako je prekratak, 3 - 7 minuta – adekvatno, 7 - 13 minuta – poželjno, 15 - 30 minuta – predugo, smatraju naučnici, prenosi "Krstarica".

Foto: Shutterstock

Muškarac ljubi ženu u vrat

Evo kako da produžite seks

To je zapravo jedan od ciljeva muškaraca, da produže malo intimni odnos. Ne da traje satima, već samo da se odloži ejakulacija. Ipak, oni koji ne mogu da izdrže toliko koliko bi hteli zbog toga se osećaju loše. Predlažemo da probate neku od sledećih taktika.

Neka ona bude gore

Ako žena preuzme vodeću ulogu to bi moglo malo da produži seks. Tako, ona kontroliše stepen penetracije i intenzitet. Ako vidite da je muškarac blizu kraja, usporite i primirite se malo.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena imaju intimni odnos

Muškarac neka izabere pozu koju najmanje voli

Odnosno, birajte poze gde je stimulacija slabija. Takođe, ako imate ženu koja vas izuzetno uzbuđuje i sam pogled na nju dovodi do vrha, birajte poze gde je ne možete tako lako videti, odnosno da nemate direktno pogled na celo njeno telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading