KOLIKO GOD DA IM JE TA REGIJA BOLNA, UJEDNO IM JE I FETIŠ: Devojka ispunjava i najveće GROZOTE - Zbog ovog zahteva morala je da ode KORAK DALJE!

Autor:

Lifestyle

23.02.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričala je čudne zahteve svojih obožavaoca, a neki uključuju i nanošenje povreda.

KOLIKO GOD DA IM JE TA REGIJA BOLNA, UJEDNO IM JE I FETIŠ: Devojka ispunjava i najveće GROZOTE - Zbog ovog zahteva morala je da ode KORAK DALJE!

Foto: Instagram/ kaitgonewild

Kejt u crvenom kompletu

Model sa Onli fans -a  Ketlin Sirakusa, predstvalja se kao Kejt Vajld, postala je jedna od najvećih senzacija na Internetu zahvaljujući svom seksi sadržaju. I nikoga ne čudi tolika popularnost s obzirom na to da američka zvezda ima mnogo obožavaoca, a često im ispunjava želje na koje bi retko ko pristao.

Sada, crvenokosa devojka ispričala je koje zahteve ne može nikako ispoštovati. Jedan od njenih omiljenih je istaknuto u videu o "lopticama".

Rekla je da je jedan gledalac tražio da ga udari u intimnu regiju svojim štiklama i "osakati" ih. Govoreći o još jednom čudnom zahtevu, rekla je:

- Drugi je hteo da se "naduvam" kao balon ili da se pretvaram da to činim. Nisam bila sigurna kako se to radi. To je sigurno čudan fetiš.

Foto: Instagram/ kaitgonewild

Kejt objavila provokativnu sliku

Manekenku su takođe zamolili da pravi video, u kojima "nekog progutaš celog" i pretvaraš se da si kao džin.

- Pretpostavljam da bi mi trebala kamera koju bih mogla staviti u usta. Ne znam kako bi to funkcionisalo - priča ona pomalo začuđeno. 

Uprkos tome što je spremna za većinu stvari, kaže da ima svoje granice. Međutim, kada su u pitanju čudni zahtevi, ona samo razmišlja o novcu i pokušava to da shvati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kait Wild (@kaitgonewild)

- Ako mislim da ne postoji način na koji mogu napraviti ovaj video onako kako oni zamišljaju, jednostavno ću ga odbiti. Ali ako je kao... eh možda, zbog iznosa u dolarima, videću da li ipak mogu to da uradim - jasna je ona.

Čini se da se bezobrazni videi svakako isplate, jer glumica trenutno navodno ima oko 30 miliona dolara (25 miliona funti) na svom računu. To znači da je samo pitanje vremena kada će postati milijarderka. Nije iznenađenje da joj ne nedostaje novca s obzirom na to da je prošle godine otkriveno da joj je jedan muškarac poslao tajanstvenu kutiju – u kojoj se pokazalo da ima 57.000 funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading